Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdemes így elengedni a családot?

Érdemes így elengedni a családot?

Figyelt kérdés

Van egy nővérem megy egy bátyám.

Mindig is velük volt foglalkozva, velem csak kiabáltak otthon meg nekem kellett a házimunkát is végezni.

Bátyám nem csinál semmit ha van kedve bemegy dolgozni.

Anya és mama is azon lovagol jajj mi lesz vele ha nem élnek. Nem beteg.

Nővéremet állandóan pénzelik, 2 gyereke is van.

Én 19 éves koromba el is költöztem, suli+ albi nem érdeklődtek.

3 éve vettem saját házat egyszer sem jöttek el meglátogatni, ha én nem megyek el hozzájuk akkor hozzám nem jön senki.

Egyedül is lakok nekem nincs családom.

Voltam hétvégén anyáéknál,de fontosabb volt azt beszélgetni, hogy az ő kollégája alig jár be dolgozni, meg a felesége hagyta ott azt hazudik arról is.

2021. márc. 15. 10:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Párom is itt teper anyucinak, mikor utálja és keresztbe tesz neki mert a szerinte rosszabbik apukától van.. aki mellesleg élete végéig kitartotta őt meg a féltesókat is.. ez van, mikor a gyedést és a csokért szülnek! Meg mert úgy sikerült..

Nem tartom a kapcsolatot rokonokkal, csak aki olyan. Felesleges teperni olyannak, aki nem érdemli meg, akinek csak a pénzed kell!

2021. márc. 15. 10:48
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen sajnos :/

Kezdem elfogadni, hogy kb valami kivert kutyaként leszek kezelve akármit is teszek :/

2021. márc. 15. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon nehéz elengedni ezt, de a magad érdekében meg kell tenned. Én is ezt csináltam évekig. Ne legyél te a jó hülye balek , mert pontosan erre építenek, erre használnak. Elszedik az utolsó pénzedet is és ha nincs mit enned? Hát halj éhen felőlük. Ne add alájuk a lovat, minél rendesebb akarsz velük lenni, ők annál szemetebbek lesznek veled. Mert ha Te nem törődsz a saját érdekeiddel, akkor ők miért tennék?Veled meg lehet tenni mindent, mert te hagyod. Ha te még magadnak se vagy fontos, nekik miért lennél az?Ha te nem törődsz magaddal, ők miért törődnének veled?
2021. márc. 15. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

'Egyedül is lakok nekem nincs családom.'

Ez a kulcsmondat. Neked most nincs csaladod, ok nem a csaladod. De az hogy legyen, ahhoz neked kell tenni. Sajatod lesz nemsokara, csak el kell engedned a rossz mintakat, csaladallitasra erdemes elmenni es magadra fokuszalnod.

2021. márc. 15. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem lehet sem megvásárolni, sem kiérdemelni mások szeretetét, de te tulajdonképpen pont ezt próbálod, nem?

Viszont ez egészen ijesztő: "Nem tudom leszek-e fontos valaha...vagy talán ha szülök majd akkor esetleg." A gyerek nem arra való, hogy a te mentális sebeidet begyógyítsa vagy kárpótoljon azért, hogy neked nincs családod. A gyerekszülést akkorra halaszd, amikor már nem bánod, milyen a családod, és nem a majdani gyerekedtől (vagy úgy általában másoktól, a külvilágtól) várod a szeretetet meg a megbecsülést.

2021. márc. 16. 00:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi történt veled azóta?
júl. 4. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!