Szakítanatok a barátnőtökkel ha bevallotta, hogy lefeküdt a nevelő apjával akarata ellenére?
Nevelo apja 13 eves kora ota letesit szexualis kapcsolatot a lannyal, viszont ez ellen semmit sem tud kezdeni, mivel folyamatosan zsarolja ot. Fel eve vagyunk egyutt a parommal, most arulta el nekem, es egyszeruen nem tudom kezelni a helyzetet, elkoltozni nem tud, 17 eves lanyrol van szo.
A nevelo apjat nem ismerem, nem tud a kapcsolatunkrol, nagyon szeretem a lanyt, de igy nem tudok hogy mi tevo legyek.
Kapcsolatunk alatt is tobbszor lefekudtek egymassal, anyukaja nem hisz a lanynak, de sztem nem is akar hinni neki, mivel a neveloapja tattja el az egesz csaladot
48 as! konyorgom fejezzetek mar be ezt. ha szerinted mese akkor ne kommentelj!
kinek kellett volna? a fonokenek azert mondta el, mert latszott rajta hogy baj van, illetve kivett egy hosszabb szabadsagot is es vegul elmondta(estin tanul a lany)
mindenki mondja a lanynak, h ha barmi van szolj, vagy ilyesmi, de milyen segitseget tudna barki is nyujtani???
a rendoroknek meg siman letagadja a nevelo apja, probalok megoldast keresni, ezt hagyjatok abba!!!
elkoltozni azert nem tud, mert azzal fenyegeti, h akkor kiteszi az utcara a hugat es anyjat, anyukaja pedig nagyon keveset keres, nem tudnanak elkoltozni, en se tudom befogadni az egesz csaladot, hiaba a lanyt idekolfoztetnem hozzank, a tobbiek utcara kerulnenek
Aha. Az meg van hogy a rendorok nem bemondásra hiszik el a dolgokat?
Nem agyatlan gyak banda, akik minden gyenge kamut bevesznek
"Aha. Az meg van hogy a rendorok nem bemondásra hiszik el a dolgokat?
Nem agyatlan gyak banda, akik minden gyenge kamut bevesznek" Figyelj, te aki alázod az áldozatot, magad is pedofil vagy? Vagy mire föl védesz fröcsögve egy erőszaktevőt?
“A rendőrségnek meg Simàn letagadja”
A) azért kell a bizonyíték. Mind a levelezès jól jöhet, de érdemes lenne orvoshoz venni , aki vesz mintát bizonyítéknak, hogy biztosabb lábon álljon a vád. EZ A MEGOLDÁS! Majdnem mind1 h mi lesz utána! Mèg az àllami gondozás is jobb mint a jelenlegi helyzet.
B) az anyjának tényleg össze kell magát kapja, mert a lány mindjárt “kiöregszik” ès utána a húga jön
54!
1, Itt nincs áldozat. Mese van.
2, Nem gyalázok senkit.
3, Nem vagyok pedofil.
4, Nem vedel senkit.
A kérdező egyre nagyobb marhaságokat ír, mákszemnyi józan paraszti esszel látni, hogy kamu, de az itt ugye hiánycikk. Be is fejeztem a témát. Menj, lincseld meg a mesebeli gonosz neveloapat. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!