Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szakítanatok a barátnőtökkel...

Szakítanatok a barátnőtökkel ha bevallotta, hogy lefeküdt a nevelő apjával akarata ellenére?

Figyelt kérdés

Nevelo apja 13 eves kora ota letesit szexualis kapcsolatot a lannyal, viszont ez ellen semmit sem tud kezdeni, mivel folyamatosan zsarolja ot. Fel eve vagyunk egyutt a parommal, most arulta el nekem, es egyszeruen nem tudom kezelni a helyzetet, elkoltozni nem tud, 17 eves lanyrol van szo.

A nevelo apjat nem ismerem, nem tud a kapcsolatunkrol, nagyon szeretem a lanyt, de igy nem tudok hogy mi tevo legyek.

Kapcsolatunk alatt is tobbszor lefekudtek egymassal, anyukaja nem hisz a lanynak, de sztem nem is akar hinni neki, mivel a neveloapja tattja el az egesz csaladot

2021. márc. 14. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
85%

"

Egy anonim oldalon egy anonim kérdező leírt egy történetet, amit állítólag úgy hallott. Kb esélytelen hogy igaz legyen, de mindenki a képzeletbeli faxira köpköd, mert kizárt ugye, hogy ne legyen igaz. " Engem az érdekelne, miért véded látatlanban a pedofilt. És igen, sajnos gyakori a gyermekek elleni szexuális erőszak.

2021. márc. 14. 19:35
 42/72 anonim ***** válasza:
19%

41!

Egyreszt mert totál egyértelmű hogy kamu az egesz, másrészt pedig nyilván számodra ismeretlen fogalom az ártatlanság vélelme

2021. márc. 14. 19:49
 43/72 A kérdező kommentje:

egeszen elkepszto ami itt megy, igaz a tortenet, nyugodtan irjatok priviben, elkuldom az uziket kitakarva, de ha kamu is lenne, ezt ne ti dontsetek el, csak valaszoljatok a kerdesre, nem az a kerdes, h igaz vagy nem

azzal zsarolja a nevelo apja a lanyt, hogy kiteszi oket otthonrol, mivel ez az o lakasa, es a lany belement.

nem tortent eroszak, a lany bele ment ebbe, azt mondta nem volt mas valasztasa.

en ezt mindig is sejtettem, mivel a nevelo apja sose engedte, h a lanynak legyen baratja es a lany is egyfolytaban gyomorgorcsben volt, hogy nehogy meglasson minket, illetve egyeb jeleket is eszrevettem, probaltam beszelni a lannyal, de mindig elterelte a temat, most akadt kk teljesen

a kerdesem, hogy termeszetesen mellette allok, de ma vallotta be, h ez heti 2x!!! tortent meg. teljes sokkban vagyok, nem tudom mit csinaljak

2021. márc. 14. 19:57
 44/72 A kérdező kommentje:
lenne meg kerdesem: mivel nem tortent eroszakos egyuttlet, ergo nincs bizonyitek, fellehet e barhogy jelenteni a nevelo apjat? sok mindenkinek elmondta a lany most, a fonokenek, munkatarsainak, nekem, de bizonyitek nincs, esetleg azok az uzenetek amiket a nevelo apja irt a lanynak, amiben leirja, hogy mennyire szereti
2021. márc. 14. 20:00
 45/72 anonim ***** válasza:
25%
42. Nem lett megnevezve a személy. Amúgy meg ha valakit erőszakol az apja akkor szerinted hogy jelentse fel? Írja körbe vagy mi, mert amíg nem bizonyítja a rendőrség addig jaj szegény mocsoknak sérülnek a jogai?
2021. márc. 14. 20:08
 46/72 anonim ***** válasza:
88%
Belekényszerítette a szexuális viszonyba! Ez erőszak! Főleg egy 13éves lànnyal! Nyugodtan feljelentheti! De előtte érdemes elmenni mintát vetetni, hogy orvosilag is lehessen igazolni az aktust. Nem csak az minősül erőszaknak amikor lefognak!!!......
2021. márc. 14. 20:11
 47/72 anonim ***** válasza:
94%
Ráadásul minèl előbb kéne, hogy mindenképpen kiskorúként kezeljék, úgy biztosabb a vád meg a büntetés.
2021. márc. 14. 20:14
 48/72 anonim ***** válasza:
39%

"...sok mindenkinek elmondta a lany most, a fonokenek, munkatarsainak, nekem..."

Aha. Végül is csak annak nem, akinek kellett volna. Mese habbal

2021. márc. 14. 20:21
 49/72 anonim ***** válasza:
100%

45!

Feljelentette? Nem.

2021. márc. 14. 20:22
 50/72 anonim ***** válasza:
100%
43: ez is ERŐSZAK!! Zsarolással kikényszerített szex! Egyéftelmű bűncsekekmény!
2021. márc. 14. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!