Szakítanatok a barátnőtökkel ha bevallotta, hogy lefeküdt a nevelő apjával akarata ellenére?
Nevelo apja 13 eves kora ota letesit szexualis kapcsolatot a lannyal, viszont ez ellen semmit sem tud kezdeni, mivel folyamatosan zsarolja ot. Fel eve vagyunk egyutt a parommal, most arulta el nekem, es egyszeruen nem tudom kezelni a helyzetet, elkoltozni nem tud, 17 eves lanyrol van szo.
A nevelo apjat nem ismerem, nem tud a kapcsolatunkrol, nagyon szeretem a lanyt, de igy nem tudok hogy mi tevo legyek.
Kapcsolatunk alatt is tobbszor lefekudtek egymassal, anyukaja nem hisz a lanynak, de sztem nem is akar hinni neki, mivel a neveloapja tattja el az egesz csaladot
"
Egy anonim oldalon egy anonim kérdező leírt egy történetet, amit állítólag úgy hallott. Kb esélytelen hogy igaz legyen, de mindenki a képzeletbeli faxira köpköd, mert kizárt ugye, hogy ne legyen igaz. " Engem az érdekelne, miért véded látatlanban a pedofilt. És igen, sajnos gyakori a gyermekek elleni szexuális erőszak.
41!
Egyreszt mert totál egyértelmű hogy kamu az egesz, másrészt pedig nyilván számodra ismeretlen fogalom az ártatlanság vélelme
egeszen elkepszto ami itt megy, igaz a tortenet, nyugodtan irjatok priviben, elkuldom az uziket kitakarva, de ha kamu is lenne, ezt ne ti dontsetek el, csak valaszoljatok a kerdesre, nem az a kerdes, h igaz vagy nem
azzal zsarolja a nevelo apja a lanyt, hogy kiteszi oket otthonrol, mivel ez az o lakasa, es a lany belement.
nem tortent eroszak, a lany bele ment ebbe, azt mondta nem volt mas valasztasa.
en ezt mindig is sejtettem, mivel a nevelo apja sose engedte, h a lanynak legyen baratja es a lany is egyfolytaban gyomorgorcsben volt, hogy nehogy meglasson minket, illetve egyeb jeleket is eszrevettem, probaltam beszelni a lannyal, de mindig elterelte a temat, most akadt kk teljesen
a kerdesem, hogy termeszetesen mellette allok, de ma vallotta be, h ez heti 2x!!! tortent meg. teljes sokkban vagyok, nem tudom mit csinaljak
"...sok mindenkinek elmondta a lany most, a fonokenek, munkatarsainak, nekem..."
Aha. Végül is csak annak nem, akinek kellett volna. Mese habbal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!