Engedjem meg a 17 éves lányomnak hogy a 22 éves meleg barátja átjöjjön este (és a korlátozások miatt itt aludjon)?
Figyelt kérdés
Át akarja hívni hogy megismerjük a srácot, mert beszélgettünk, és észrevételeztem hogy nem is ismerem a barátait, és nyugodtabban engedném el bulizni ha egy két barátját legalább ismerem, és tudom megóvják attól hogy a pillanat hevében valami hülyeséget csináljon. Én is voltam fiatal, tudom milyen durva dolgokat csináltunk, és nekem is volt néhány olyan barátom akikkel vigyáztunk egymásra. Én főképp az itt alvás miatt félek picit, de ha tényleg meleg, és nem vonzódik a lányomhoz akkor talán engedném. Mi a véleményetek erről a helyzetről?2021. márc. 12. 11:28
21/40 anonim válasza:
"megóvják attól hogy a pillanat hevében valami hülyeséget csináljon"
Mondjuk a melegek pont nem arról híresek, hogy milyen mértéktartóak erkölcsileg.
22/40 anonim válasza:
Aha, aztán most derül majd ki, hogy inkább biszexuális és a lányodat jólmegdöngeti. Hát hajrá!
24/40 Kései Sirató válasza:
Mindenki azt mond, amit akar. Lehet, hogy ez a trükkjük, és nem is meleg, hanem a lányod pasija.
25/40 anonim válasza:
Amúgy szerintetek a szülők nem vennék észre, ha történne ott valami? Mi értelme lenne melegnek hazudni saját magad? Ma már bárki meg tudja oldani, ha nagyon akarja
26/40 anonim válasza:
Biszex lehet a fiú, jó, ha AIDS-et nem kap tőle a lány.
27/40 anonim válasza:
Biztos, hogy meleg ez a barát? Lehet, csak azért találták ki, hogy meg engedd az ott alvást.
28/40 anonim válasza:
Nem tökmindegy, hogy meleg-e vagy sem? Ha a 17 éves lányod szexuális életet akar élni, akkor fog is, nem kell hozzá a te engedélyed.
Én megengedném, végülis te akartad megismerni a barátait, te akarsz bizalmi kapcsolatot felépíteni. Azt meg nem tiltásokkal fogod elérni.
29/40 anonim válasza:
Szerintem nem meleg a csávó, hanem direkt ezt mondta a lányodnak, hogy meleg aztán majd ágyban kíváncsi lesz a fiú, valóban meleg e és mi lenne ha izgatnánk egymást, hogy kiderüljön a dolog vagy neked mondják, hogy meleg és így tudnak szexelni.
30/40 anonim válasza:
Az ottfekvés a lényeg, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!