Mit tehetnék?Már teljesen nem bírom ezt az egészet.
Figyelt kérdés
Egyszeruen borzalmasan megvisel az apam es a vele valo kapcsolatom. A sajat elegedetlenseget eleg sokszor a csaladjan vezeti le. Annyira utalatosan tud viselkedni, hogy az valami hihetetlen. Egyszeruen erzodik rajta, hogy nem olyan az elete amilyet szeretne, boldogtalan es egesz eleteben a penzt uldozte/uldozi es kozben a csaladjat elhanyagolta, de kezd rajonni hogy nem ebben van a boldogsag (legalabbis en igy latom de o valoszinuleg soha nem vallana ezt be). Rengetegszer hibaztat engem mindenert, sokszor erzem azt hogy konkretan mar azt se tudja mibe kosson bele es tudatosan keresi bennem a hibakat, es minden hulyesegert kepes basztatni. Pedig semmi rosszat nem teszek. Nem szoktam csavarogni, idoben hazaerek barhova elmegyek, rengeteget foglalkozok a jovommel es sorolhatnam.. es meg vele is probalok a leheto legnormalisabban viselkedni, de ez sem jon be csak ritkan. Szeretem es nagyon bant hogy tudom belul valoszinuleg szenved, de ugyanakkor teljesen lehuz, negativ erzesek lesznek bennem altala es sokat kell kuzdenem emiatt, es neha teljesen nem birom elviselni.
Tipikus hiba, hogy a gyerek az őt bántalmazó szülőt sajnálja, ahelyett, hogy magát mentené. Alakítsd át a jövőről szóló terveidet olyanná, hogy 18 éves korod után kollégiumba menj, vagy olyan szakmát tanulj, amivel keresel eleget egy albérlethez. Apád hosszú távon tönkretesz.
2021. márc. 7. 17:36
2/4 anonim válasza:
Nekem van egy két közös pontom apukámmal. Mi horgászni szoktunk együtt, meg ha szerel valamit, segítek neki. Egyébként az én apukám is hasonló a tiédhez. Ha mellettem áll/ül akkor nagyon frusztrál. Amikor viszont a közös dolgokat csináljuk akkor érzem hogy boldog hogy ott vagyok vele. Nem igazán szoktam apával ilyen érzelmes témákról beszélgetni, de tudom hogy meghallgatná. Én talán annyit tudnék tanácsolni, hogy csináljatok valamit együtt, hátha úgy könnyebb lenne vele beszélni ilyenekről. Vagy a másik tippem az talán az lenne hogy kirobbantani egy óriási veszekedést, nálunk úgy fél évente szokott lenni egy ilyen kiakadunk mindenen veszekedés. De egyébként a leülünk egy aztalhoz és normális hangerővel átbeszéljük a problémáinkat beszélgetés lenne az álmom.
2021. márc. 7. 17:49
3/4 anonim válasza:
Nah én ezt megéltem és 48 éves vagyok,amint tudsz különülj el ezektől a vérszívóktól,amióta nincsenek ezek a közelemben 90% ban minden sikerül,mert az energiám nem az agyhalottak elleni védekezésre használom fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!