Ez normális szerintetek a szüleimtől?
Szia! Ugyanez van nálunk is, 3 éve egyik Szülinapomra és névnapomra sem kaptam semmit, tényleg semmit (tavaly apukám nem is mondta hogy Boldog Szülinapot, se senki a családban, csak anyum mondta hogy Boldog 17-et)
En persze mindig mindenkinek össze vásárolok mindent (tavaly anyukám szülinapi ajándéka 7ezer forint volt, tavaly előtt 14 ezer), én mindig várom a családtagok szülinapját/nevnapjat, hogy vasarolhassak és meglephessem őket. Minden pénzemet az ajándékokra szoktam költeni, ha valahonnan kapok pl 200Ft-ot, dobom egybol a perselyembe, és amennyi össze gyűlik, mindbol ajándékot veszek a család tagjaimnak, de persze közben tudom hogy én nem fogok kapni az én szülinapomra és nevnapomra semmit sem.
Hozzá tenném nem vagyunk rossz anyagi helyzetben, gazdagok sem vagyunk persze, hanem olyan átlagosak.
Én sem vennék neked, mert hisztizel.
Képzeld, én meg kétéve ajándékot sem kapok, mert tavaly már minden zárva, idén pedig még minden zárva volt (a ruha nem opció, mert momentán ilyen 8 kg-kat ingadozik a súlyom sajnos).
Tegnap végül kaptam egy csokor virágot és ennyi, mégsem problémázok rajta, hanem örülök neki. A fülbevaló pedig, amit kinéztem, várat magára.
Bár én nem is 16 éves kisgyerek vagyok, aki random hlyeségeken problémázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!