20 éve nem láttam édesapámat. Ő nem keres és én sem őt, nem mintha tudnám az elérhetőségét. Van így vele valaki?
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 19:43
2/7 anonim válasza:
Én, 24 éve nem láttam, nem tudok róla semmit
3/7 anonim válasza:
gyerektartást se fizetett, amikor anyám egyedül nevelt minket a nővéremmel minimálbérből. szóval nem, nem hiányzik.
4/7 anonim válasza:
Dettó. Én még sosem lattam apádat, sobha nem beszéltünk és nem keressük egymást. Le merném fogadni hogy ezz az emberek 99.9%a így van hidd el.
5/7 anonim válasza:
En 40 eve nem lattam. Elhagyott bennunket amikor kicsi voltam es soha nem keresett.
6/7 anonim válasza:
Apám csak pár évig "nevelt", akkor is abszolút diktatúra volt otthon, és nem beszélt velem. Mikor felnőttem, próbáltam vele kapcsolatot kialakítani, de egyszerűen lehetetlen volt. Túlságosan el van a saját világában, nem érdekli semmi és senki.
Mondjuk így is jobb volt nekem mint neki. Ő az apját gyerek kora óta nem látta. De mondjuk pont ezért lehetett volna jó apa. Én az vagyok, erősen családcentrikus, tipikus mindenem a gyerek féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!