Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon nem akarja hogy...

Anyám nagyon nem akarja hogy elköltözzünk viszont én már nem bírok tovább vele élni?

Figyelt kérdés

5 éve kb ide építkeztünk egy 36nm kis lakrészt a párommal, kislányom 3 éves apukája 2 éve kőkeményen dolgozik hogy készpénzes házat tudjunk venni ( hosszú történet az hogy a banki hitel miért nem lehetséges, röviden az ő szüleinek a hiteléhez kezes volt)

A házat kinéztük már csak az eladón és családján múlik hogy szerződést írjunk. 6millióba kerül, anyám soknak gondolja a házat és azt mondta olcsóbb ha ide építünk a lányomnak egy szobát és kész! Szinte reménykedik abban hogy ne jöjjön össze és örömének semmi látszata, állandóan össze ugraszt engem és a párom, állandóan bántanak minket hol jobban hol kevésbé, pedig szószerint ugrunk ha segítség kell nekik, anyagilag maximálisan fizetünk mindent. Szerintem nem érti meg azt sem ha nem ezt a házat vesszük meg akkor másikat ami akár távolabb is van mint 10 perc.

Van valaki hasonló cipőben?

2021. febr. 23. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
És tisztáztad vele ezt a dolgot?
2021. febr. 24. 10:58
 12/13 kovpet ***** válasza:
100%

"hogy fogunk 2 házat fenntartani"

Ó, hát akkor meg is van, hogy mi a baja a költözéssel. Nem az, hogy mentek, hanem az, hogy megszűnik az ingyen pénz. Azt nyilván nem hiheti, hogy továbbra is pénzelitek majd.

2021. febr. 24. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy, gyerekkel. Viselkedj is úgy. Költözz.
2021. febr. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!