Mit lehet tenni, ha azok nem fogadnak el, akik igenis számítanának?
Röviden: édesanyámmal volt mindig konfliktusunk. Folyton azt érezteti velem, hogy másmilyennek kéne lennem és most lúzer vagyok. Ezt nem így mondja, de erősen utal rá. Meg sosem értett egyet egy döntésemmel sem, meg sem próbált megérteni vagy támogatni. Pl.: egyetem. Ő minden áron azt akarta, hogy dolgozzak, és diákmunkát végig vállaltam, de ezzel sem volt megelégedve.
Szóval, hogy lépjek túl ezen, hogy ne fájjon? Vagy ez már pszichológus szint? Én csak arra vágyom, hogy ő legalább elfogadjon, ha már apa elhagyott és nem keres, de mintha a lehetetlent kívánnám.
Akkor tovább állsz. Ő is csak egy ember a sok közül, attól függetlenül, hogy megszült. Majd lesz feleséged, férjed, gyerekeid, barátaid, és rájössz, hogy az anya-apa csak egy titulus, a mögötte lévő tartalmad kiérdemelni kell, és küzdeni érte. Neked egyik szülőd sem tett le semmit az asztalra, és már nem is fognak. Innentől kezdve felejtsd el, hogy valaha is voltak szüleid. Lesz majd más, aki szeret.
Ne legyél ennyire kapcsolatfüggő. Ha nem megy magadtól, igen, menj el pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!