Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt? Ismertek...

Miért csinálják ezt? Ismertek ilyeneket?

Figyelt kérdés
Ha a kislányom az apja ölébe ül, akkor :biztosan molesztálja. Ha a gyerekek együtt fürdenek (kicsik,fiú és lány) akkor az perverzió. Ha nagytestű kutyánk lett,akkor arra célozgattak, hogy biztosan szexre használjuk. Ha beszélgetünk a szomszéddal, akkor biztos, hogy párcserés szex van köztünk. Jézusom..stb. Komolyan mondom ,már hányok tőlük. Diplomások egyébként,nem mintha sokat jelentene ebben az esetben.De egyfolytában mindent valamiféle undoritó,szex-kapcsolatos borzalommá tesznek.Már kerüljük őket, de ha eszembe jutnak, mindig megjelenik kapcsoltan ez az undoritó érzés is.Miért csinálják? Mással is ilyenek a szülők?

2021. febr. 21. 10:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. febr. 21. 10:22
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
nagy összegű pénzzel fogadnék arra, hogy ez egy troll kérdés
2021. febr. 21. 10:24
 3/26 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Mert ők maguk a perverzek. Én kerülöm az ilyen embereket. Egy bizonyos szintig persze humoros is lehet, na de állandóan azért ne tolja a képembe a hülyeségeit.

A szüleid azok?? Fura nagyon.

2021. febr. 21. 10:24
 4/26 A kérdező kommentje:
2- elveszítenéd.
2021. febr. 21. 10:27
 5/26 A kérdező kommentje:
3- ja, a szüleim.
2021. febr. 21. 10:28
 6/26 A kérdező kommentje:
3- milyen humort látsz ebben? Hogyan kellene néznem, hogy ezt lássam? Az a baj, hogy nekünk a férjemel már összekapcsolódik ez az undorodó érzés velük. A gyerekek még kicsik, de mi lesz ha már felfogják ezt az egészet? Ebben felnőni? Nem akartam teljes kapcsolat beszüntetést, de lehet mégis ez lenne a legjobb?
2021. febr. 21. 10:32
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezve, hogy tényleg igaz a kérdésben vázolt helyzet - ha nem, akkorúgyis lényegtelen, mit írunk:

És miért tartjátok velük a kapcsolatot? Éppen a gyerekek érdekében meg kellene szakítani, mert idövel a gyerekeket tönkre fogják tenni, ha öket is ilyenekkel fogják zaklatni!

2021. febr. 21. 10:39
 8/26 A kérdező kommentje:
Férjem szülei már meghaltak, csak ők vannak, mint nagyszülők. Ez visszatartott a kapcsolat megszakitásától. De igazad van, nincs más megoldás. Miért is gondolom, hogy a gyerekekkel normálisak lesznek.. Miért tételezed fel, hogy nem igaz, amit írok? Miért találnék ki ilyen szarságot? Igy is eleget hezitáltam, mire kiírtam ide.De ez arra utal, hogy más nem tapasztalt még ilyesmit?
2021. febr. 21. 10:47
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid állitanak ilyesmit rólatok?Nem lehet,hogy tul sokat olvasnak ferde hajlamu dolgokat?Le kell állitani õket.Mégis miért gondolhatják ezt rólatok?
2021. febr. 21. 10:47
 10/26 A kérdező kommentje:
9- nem tudom, mit olvasgatnak. Gőzöm sincs miért vetítik ki ezt ránk.De BÁRMIT , amit összefüggésbe lehet hozni a szexszel, azt összehozzák.
2021. febr. 21. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!