Mit gondolnátok vagy tennétek ha a gyereketekről kiderülne, hogy anarchista?
Figyelt kérdés
Anarchista de abból is a békésebb fajta.2021. febr. 19. 07:12
11/15 anonymousreview60 válasza:
"miért kéne valakit az ellenkezőéről meggyőzni?" Mert nem lehet mindenkinek igaza. Ki kell deríteni, melyik az.
12/15 Bellatrix:3 válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy SZERINTED! Szerintem meg nem attól még lehet nekem is igazam meg neked is én mégsem erőszakolom rád a nézeteimet ahogy senkire sem. A gyereknek is utat mutatni lehet, hogy szerinted mi helyes aztán meg is bolondulhatsz ha nem úgy gondolja. Az én szüleim is olyanok, hogy csak úgy jó ahogy ők gondolják apám már rájött, hogy tanácsot adni tud de meggyőzni nem fog tudni és nem is akar. Elmondja a véleményét ahogy én is és ha nem értünk egyet hát ez van.
13/15 anonim válasza:
Megpróbálnék érvelni ellene. Ha nem tudom meggyőzni, akkor inkább nem hozom fel a témát és hagyom. Normális kulturált vitán kívül mást nem tudok elképzelni.
14/15 anonim válasza:
Elbeszélgetnék vele a szavak jelentésédől, tartalmáról, használatukról.
Tisztáznám, hogyan látja a világot és, hogy szerintem minek mi a következménye.
Nem az a kérdés, hogy kinek van igaza, hanem miből mi kövwtketik, mit eredményez és hova vezet.
Mondjuk a gyermekemmel beszélgetve ezek most is témák. Nem várpm meg, hogy a kétes forrásokból összeszesett baromságok formálják a tudatát. Így is lesz mit helyretenni.
És igen, én beleszólok és igazítom. Ez a szülő feladata. Ennyit tehet érte.
Inkább én mint bármi vagy bárki más, aki nem törődik a gyermekemet érő hatások következményeivel.
15/15 anonymousreview60 válasza:
#12: Lehet 10 embernek 10 véleménye. Lehet, hogy nekem van igazam, lehet, hogy neked. Lehet, hogy kettőnknek félig-félig. De 10 véleményből 10 biztosan nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!