Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem hagyja, hogy normáli...

Anyám nem hagyja, hogy normális kamasz kort éljek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 19:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
15 éves kisfiú megint te vagy az?
2021. febr. 17. 06:27
 22/27 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem üljetek le, beszéljétek meg. Ahogy előttem már többe is írták, a lényeg a kommunikáció. Kérdezd meg, miért nem bízik meg benned/ miért nem enged el. Ha ő elmagyarázta az álláspontját, jöhetsz te. Érvelj magad mellett, de csak okosan és őszintén

A legfontosabb, hogy megérsd a tettei miértjét. Ha majd szülő leszel, te is ugyanúgy félteni fogod a kamasz gyereked, és hiába esküdsz, hogy te nem, elkerülhetetlen, hogy ne olyan szülővé válj, mint édesanyád

Szerintem még örülhetnél is neki, hogy szeret és érdekli, hogy mi van veled, ahelyett, hogy állandóan részeg, ha hazaérsz megver, aztán csak alszik

Légy hálás anyukádnak, hogy félt, te is féltenéd magad, ha ugyanúgy látnád magad, ahkgy anyud téged:)

2021. febr. 17. 06:42
 23/27 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg van valami szexuális problémád is, vagy miért van betagelve a szex?🤔
2021. febr. 17. 06:43
 24/27 anonim ***** válasza:
59%

"Erre elszöktem" - na, babám, nálam az lenne az utolsó, hogy bárhová is mehetnél.

Majd, ha betöltöd a 18-at, azt csinálsz, amit akarsz, de kis takonyként a szüleid felelnek érted.

Ha elszökdösöl és balesetet szenvedsz, meghalsz, a szüleidet veszik elő úgy, hogy kvázi fogalmuk nincs, hogy te leléptél az engedélyük nélkül.

2021. febr. 17. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:
66%
#25 Kis takony az te vagy. XD
2021. febr. 17. 15:36
 26/27 anonim ***** válasza:
33%
Ember, 16 évesen nem mehet át a barátjához vagy barátnőjéhez?
2021. febr. 17. 16:53
 27/27 anonim ***** válasza:
40%

27es.

Szerintem ezt szokd meg :)

Ez a gyakori kérdések. Itt kevés a normális gondolkodású ember.

2021. febr. 19. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!