Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem hagyja, hogy normáli...

Anyám nem hagyja, hogy normális kamasz kort éljek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 19:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
És még mindig nem tudtuk meg, hogy miért nem hagyja a kamaszkorodat élni. Így hogy várod el, hogy segítsünk?
2021. febr. 16. 20:08
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
Jólvan kérdező, de ilyenre nem megy ki a rendőrség :D tudom, mert az voltam. Vagy bekamuzza hogy elraboltak vagy mi? Abból csak neki lesz baja. Ne higyj el mindent neki...
2021. febr. 16. 20:26
 13/27 anonim ***** válasza:
42%
8-as, én is mondtam ilyet 16 évesen, mire az ostoba paraszt apám úgy felbőszült a "visszabeszélésen", hogy agyba-főbe vert, még a ruhámat is széttépte. Igaz, kb. 5 évvel később én vertem össze úgy, hogy bepisált a félelemtől, és később ferdén forrt össze az arccsontja. Remek család voltunk, na.
2021. febr. 16. 20:37
 14/27 A kérdező kommentje:
Megesik
2021. febr. 16. 20:40
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

13-as, na azt viszont már be lehetett volna jelenteni a rendőrségen. Sajnálom a történteket. Viszont attól még nem lesz igaza, hogy megvert. Állítólag emberek vagyunk és a kommunikáció a legjobb fegyverünk. Ettől függetlenül mikor még én is kevésbé voltam tudatában ezeknek, nálunk is volt egy apa-fia bunyó, igaz ott csak anyni történt, hogy kirúgta az öreg a lábam, deggre estem, én meg kivertem egy fogát. Onnantól soha többé nem bántott. De egyébként sem vertek úgy kiskoromban. Sokszor kikaptam, meg kaptam hideg zuhanyt, de nem igazi verések voltak, csak nevelő célzatúak, nem sérült meg tőle az ember, itt viszont eldurvult a helyzet egyszer, de utána jobb lett. Kádárkorszakban szocializálódott katona őrmester nagymamám volt még a nagy fakanalas-szíjjas seggelverős :D Aztán mikor 15-16 lettem és jött rám az öreg mert valamit nem mostam el úgy, ahogy ő azt a tisztaságmániájával elvárta, akkor csak csodálkozott, hogy üt a szíjjal én meg ordítom rá hogy üssed, azt hiszed fáj? stb :D vicces volt, persze őt sosem bántottam volna, bármilyen erős is volt azért idős és törékenynek láttam közben.

Az is egy rossz reláció, mikor ráfogják mindenre, hogy az visszabeszélés, csak azért mert fiatal vagy és ők meg a szüleid és ezért ők azt hiszik, hogy jogfoszthatnak. Az akkoriban töréntek óta mindenkire csak egyenlő emberekként tudok tekinte, épp annyi jogom van bármihez, mint a szüleimnek (18 elmúltával magyarországi jogilag végképp) és ugyan úgy nem minden igaz, amit mondtak vagy megfogadható tanács. Hozzátettek ezek is az életemhez, és mivel nem vagyok rossz ember és ők sem, így azért csak megbeszéltünk dolgokat idővel és előrébb jutottunk ezek által, mikor rájöttek, hogy változtatni kell a hozzáállásukon.

Néha a szülőket is meg kell nevelni.

2021. febr. 16. 20:47
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
18 évesen majd mondhatod, hogy "majd jössz". Addig viszont anyád a felelős, ha történik veled valami.
2021. febr. 16. 21:49
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

Itt az oldalon szinte minden hülyegyerek szerint a szülei a hülyék, miközben annyira hülyék, hogy nem veszik észre, hogy ők maguk a hülyék és nem a szüleik.

Kivéve, ha a hülye szülő kölke lesz hülye, mert vagy örökölte a hülye szüleitől és azért hülye, vagy ezt látta otthon a hülye szüleitől, hogy a családban mindenki hülye és ezért lett ő is hülye.

De lehet, hogy eredetileg már a nagyszülei is hülyék voltak és ezért lettek hülyék a hülyegyerekek szülei is amiből következik, hogy a hülye gyerekeik miatt az unokáik is hülyék lesznek, akik szintén kiírnak majd hülye kérdéseket a gyíkra, hogy miért hülyék a szülei...

:)

2021. febr. 16. 22:10
 18/27 anonim ***** válasza:
97%
16-os, az egyenruhás vonal, az nálunk is megvolt. Nagyapám csendőr volt, brutálisan verte apámat, meg a bátyja is az erősebb jogán, hát persze hogy egy erőszakos, buta paraszt lett belőle is. Néha az volt az érzésem, hogy azért nem megyünk soha sehová, mert a fater szédülne az aszfalton. Sajnos az én gyerekkoromban még nem lehetett kihívni a rendőrséget, nemhogy egy gyerekhez, de egy felnőtthöz sem jöttek volna ki, ha mondjuk egy nőt ver a férje. Akkoriban még úgy gondolkodott a sok sötét proli, hogy a gyerekkorhoz hozzá tartozik a rendszeres "elnáspángolás", és még viccesnek is találták, röhögtek rajta.
2021. febr. 16. 22:23
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Anyád meg majd mondja neked hogy ok, majd lesz kaja valamikor, lesz új ruha, lesz internet előfizetés majd ha úgy diktálja kedve?
2021. febr. 17. 05:21
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
Napi nyafogás egy gyerektől,nem engedett el anyukám most korlátozások közepete barátnőmhőz.Okos húzás volt ,ja mégsem .
2021. febr. 17. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!