Eltúlzom vagy tényleg sok, hogy anya beleszól a szokásaimba? Állandóan azt figyeli, hogy mit csinálok rosszul....
Esténként több bögre teát szoktam inni, és mindig már menekülök előle, mert nem bírja szó nélkül hagyni, és beszól, hogy “még mennyit iszol”, “nem hiszem el hogy már megint iszik”, “szedd már ki a kanalat legalább”, “mit tudsz ennyit inni”.
Rossz szokásom, hogy sokszor karba tett kézzel ülök, és állandóan kiparodizál, utánoz, rám szól. Ha eszek, azt figyeli, hogy mikor érek kézzel az ételhez, és ha megtörténik, rögtön eltúlozva idegesen eljátssza, hogy kézzel eszek. Tudom, mindben igaza van, csak az zavar, hogy ezekre van teljesen kiélezve, miközben a tv-t nézi fél szemmel folyamatosan figyeli, hogy véletlenül karba teszem-e a kezem, vagy evés közben azt várja, hogy mikor szólhat rám, hogy “tudtam, hogy megint nem bírod ki, hogy ne nyúlj hozzá kézzel.” 19/l
Előző vagyok, én is párszor neki támadtam apámnak. Pl megkérdeztem, hogy mégis miért akkora baj ez meg ez?? Akkor persze zavarba jött.
Kár, hogy akkoriban nem volt aki hasonló tanácsot adott volna, mint a hatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!