Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyukám kikészít?

Mit tegyek ha anyukám kikészít?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy anyukám nem ért a számítógéphez és mindig segíteni kell neki valamiben.

Ez mégegy dolog.

De tegnap például az volt, hogy rakjam fel őt Facebookra na mondom jó ezt gyorsan megcsinálom.

Beírtam az email címét de azt mondja a jelszót ő akarja.

Mondom rendben csináld.

Ezzel semmi gond nem lett volna ha nem úgy akarná, hogy egy ujjal és úgy, hogy éssss megvan az első betű ésssssss megvan a második betű.

Na mondom jó nem érdekel félre löktem és beírtam a jelszót.

Akkor elkezd velem üvölteni, hogy MIÉRT NEM ÜTHETTEM BE?

Mondom azért mert ha te ütnéd be addigra estig itt ülnénk.

Na kész a fiókja és elkezdi, hogy MIÉRT VAN ELŐBB KERESZTNEVEM ÉS UTÁNA A VEZETÉK NÉV B.MEG, HOGY LEHETSZ ILYEN SZERENCSÉTLEN?

Mondom anya én is így vagyok fent és még rengeteg ember is ugyanígy van fent.

ENGEM NEM ÉRDEKEL ENGEM ÚGY LÁSSANAK, HOGY ELŐBB VEZETÉK NÉV ÉS UTÁNA KERESZTNÉV.

Mondom jó majd megcsinálom akkor úgy.

NEM MÁSKOR MOST!!!

Mondom jó akkor most.

Megcsináltam neki akkor még kellene egy profilkép.

Azt mondja az nincs.

Mondom jó akkor álljál be valahova.

Lefotóztam beállítottam profilképét is.

Na mondom jó anya kész a fiókod facebookozz.

Én közben elmentem egy haverommal talizni és közben felhív, hogy xy bejelölte és, hogyan kell visszajelölni?

Mondom kattints rá a megerősítésre.

Azt mondja nem találja.

Mondom jó anya most ebben nem tudok segíteni szia.

Hazamegyek akkor lehord egy utolsó senkinek, hogy mekkora egy paraszt vagyok, hogy egy apróságban nem tudok neki segíteni.

Na mondom jó odamegyek a géphez megcsinálom mondom neki így ennyit kell csinálni.

Aztán most jön a pláne.

Este 11 van már készülök lefeküdni erre anyám felsikít de úgy mint a horror filmekben én meg rohanok oda mondom anya mivan?

És erre pedig: Jajj semmi csak ráírt az xy Facebookon.

És ezek után még (panelban lakunk) és átjött egy két szomszéd, hogy minden rendben van e vagy kell e valami segítség.

Én ezt nem fogom bírni hosszútávon.

Nagyon kiidegelt ez a tegnapi nap.

Sztetek mit csináljak?

17.F

2021. febr. 8. 16:43
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
57%
Legalább másik sztorit találnál ki :D
2021. febr. 8. 20:25
 42/49 Noti75 ***** válasza:
60%

Amikor ennyire "kikészít", talán ülj le egy percre és gondolkodj el azon, hogy ő hányszor kelt fel az éjszaka közepén a te hisztidre? Hányszor szedte ki a pelenkát a szaros segged alól vagy hányszor kelt fel azért, hogy a szádba tuszkolja a cumisüveget? Vajon ő is végighisztizte mindíg a környéket, hogy "ez a rohadt kölök teljesen kikészít"?

Te meg azon vagy felháborodva, hogy segítened kell a fészbúk profillal és ez okoz némi kellemetlenséget... Gratulálok, igazi kis nyápic vagy. 😁

2021. febr. 8. 21:02
 43/49 anonim ***** válasza:
76%
De csak te szidod azt, aki kitörölt!!
2021. febr. 8. 21:14
 44/49 anonim ***** válasza:
11%

Én is megbolondulnék ha ilyen prmitív anyám lenne.Ő már nyugdíjas,de simán tudja használni a facebookot,nem fogyatékos...

Hány éves anyukád?

2021. febr. 8. 21:26
 45/49 anonim ***** válasza:
Hányszor kell elmondani, hogy nem a tudatlansággaé, hanem egy érett felnőtt ember hisztis, akaratos, kiállhatatlan viselkedésével van baj?
2021. febr. 8. 22:04
 46/49 anonim válasza:
27%
Nem mindenki keni ágja a számítógépes dolgokat. Amúgy meg ha ennyire idegesít édesanyád, el lehet takarodni otthonról, meg lehet mutatni milyen fasza kis csávó vagy.El lehet tartani magad. Hisz te nagyon penge vagy. De vajon édesanyád is hisztizik mikor lóvét ad? . Eltart? Na? Ahelyett, hogy hisztizel mint a szaros gyerek, örülhetnél, hogy van édesanyád, akire számíthatsz. De ezek után látszik, hogy ő nem sok jóra számíthat tőled! Gondolkodj el rajta te kis taknyosorrú!
2021. febr. 8. 22:17
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
#48 Isten szerelmére, olvasd már el az előtted beküldött rohadt választ, mielőtt okoskodó szitkozódásba kezdesz.
2021. febr. 8. 23:08
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Én átérzem a helyzeted.

Ugyanez volt nálunk is anno.

Amúgy is elég türelmetlen vagyok úgy általában mindenhez. És nekem is rengeteget kellett segítenem anyának a számítógépen anno, sőt még mai napig is pedig már 24 vagyok és több éve elköltöztem otthonról.

Én azt csináltam pl ha valamit már vagy 4x megkérdezett hogy van, hogy leirtam neki egy papírra amit odatettem az asztalára. És akkor onnan tanulta meg szépen lassan a dolgokat nem hívogatott oda magához napi 10x csak kb 1x már.

Nálunk jól bevált.

Ő rajta nem tudsz változtatni továbbra is idegesíteni fog. (tapasztalat :D) De én igyekszem nem rajta levezetni a gőzt, hanem pl lemegyek futni zenét hallgatok stb.

2021. febr. 9. 05:43
 49/49 anonim ***** válasza:
80%
Ebből mennyi a valóság és mi az amit te hozzáraktál?
2021. febr. 9. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!