Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyukám kikészít?

Mit tegyek ha anyukám kikészít?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy anyukám nem ért a számítógéphez és mindig segíteni kell neki valamiben.

Ez mégegy dolog.

De tegnap például az volt, hogy rakjam fel őt Facebookra na mondom jó ezt gyorsan megcsinálom.

Beírtam az email címét de azt mondja a jelszót ő akarja.

Mondom rendben csináld.

Ezzel semmi gond nem lett volna ha nem úgy akarná, hogy egy ujjal és úgy, hogy éssss megvan az első betű ésssssss megvan a második betű.

Na mondom jó nem érdekel félre löktem és beírtam a jelszót.

Akkor elkezd velem üvölteni, hogy MIÉRT NEM ÜTHETTEM BE?

Mondom azért mert ha te ütnéd be addigra estig itt ülnénk.

Na kész a fiókja és elkezdi, hogy MIÉRT VAN ELŐBB KERESZTNEVEM ÉS UTÁNA A VEZETÉK NÉV B.MEG, HOGY LEHETSZ ILYEN SZERENCSÉTLEN?

Mondom anya én is így vagyok fent és még rengeteg ember is ugyanígy van fent.

ENGEM NEM ÉRDEKEL ENGEM ÚGY LÁSSANAK, HOGY ELŐBB VEZETÉK NÉV ÉS UTÁNA KERESZTNÉV.

Mondom jó majd megcsinálom akkor úgy.

NEM MÁSKOR MOST!!!

Mondom jó akkor most.

Megcsináltam neki akkor még kellene egy profilkép.

Azt mondja az nincs.

Mondom jó akkor álljál be valahova.

Lefotóztam beállítottam profilképét is.

Na mondom jó anya kész a fiókod facebookozz.

Én közben elmentem egy haverommal talizni és közben felhív, hogy xy bejelölte és, hogyan kell visszajelölni?

Mondom kattints rá a megerősítésre.

Azt mondja nem találja.

Mondom jó anya most ebben nem tudok segíteni szia.

Hazamegyek akkor lehord egy utolsó senkinek, hogy mekkora egy paraszt vagyok, hogy egy apróságban nem tudok neki segíteni.

Na mondom jó odamegyek a géphez megcsinálom mondom neki így ennyit kell csinálni.

Aztán most jön a pláne.

Este 11 van már készülök lefeküdni erre anyám felsikít de úgy mint a horror filmekben én meg rohanok oda mondom anya mivan?

És erre pedig: Jajj semmi csak ráírt az xy Facebookon.

És ezek után még (panelban lakunk) és átjött egy két szomszéd, hogy minden rendben van e vagy kell e valami segítség.

Én ezt nem fogom bírni hosszútávon.

Nagyon kiidegelt ez a tegnapi nap.

Sztetek mit csináljak?

17.F

2021. febr. 8. 16:43
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
51%
#30 Lehet így is válaszolni. Csak akkor mire válaszolsz, ha nem a kérdésre? Egyébként meg 17 éves, nehogy már képes legyen annyira félreinterpretálni mindent, hogy ezt a helyzetet hazugság nélkül jelentős ferdítésekkel írja le, mert ő valamit nem ért eléggé. Nem kell elítélni az anyját, de a feltett kérdésre kéne a megadott információk alapján válaszolni, nem alaptalanul spekulálni azon, hogy talán nem is így történt.
2021. febr. 8. 17:57
 32/49 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy lehet hogy másképp történt. Csak azt nem értem, miért kell egyből az anyját idiotazni? Az sem a kérdésre a válasz amúgy. Mégis ez megy itt.
2021. febr. 8. 18:01
 33/49 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a kérdést már vagy féltucatszor kiírta a kérdező...
2021. febr. 8. 18:02
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
ooops, már a 6-os megelőzött! :-)) Köszi!
2021. febr. 8. 18:03
 35/49 anonim ***** válasza:
2021. febr. 8. 18:05
 36/49 anonim válasza:
79%
Túlreagálod!Tipikus elegem van anyámból, én mindent jobban tudok c. fejezet.Inkább legyél hálás, hogy van édesanyád, én bármit odaadnék ha az enyém még élne! 34/L
2021. febr. 8. 18:22
 37/49 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező gondolom mikor anyád ad pénzt a szórakozásodra akkor nem hisztizel.Nem tetszik el lehet takarodni otthonról és eltartani magad hiszen látjuk te mindent is tökéletesen tudsz már születésed óta.

Kíváncsi lennék anyukád hányszor írhatta volna már ki hogy elege van belőled meg idegesíted mert nem tanultál meg valamit rögtön.

Gondolom te egy olyan nagyarcú gyerek vagy aki azt hiszi mindent tud de közben egy csekket képtelen befizetni

2021. febr. 8. 18:29
 38/49 anonim ***** válasza:
81%
Mit szólnál hozzá, ha anyád kiírná párhetente a kérdést, hogy a semmirekellő fia milyen válogatós, és folyton ilyen-olyan kajákat akar enni, plusz takaríttat maga után a lakásban, vele mosatja a szennyes ruháit, stb. stb....
2021. febr. 8. 18:32
 39/49 anonim ***** válasza:
37: megelőztél... :))))
2021. febr. 8. 18:33
 40/49 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező, 8-as vagyok. Irónia volt, amit írtam. S azért is, mert már ott fura embernek kezdtelek el nézni, hogy azt írtad "Na mondom jó nem érdekel félre löktem és beírtam a jelszót." - Mit löktél félre? Őt, a karját, kezét? Ergo kezet emeltél édesanyádra. Ma a lidl-ben voltam bevásárolni, egy anya és egy lánya volt ott. A lánya normálisnak tűnt, de az anyja, mintha elvesztette volna szegény.. Nem tudta mi van, még belém is jött egy kicsit amikor elment mellettem. De meg se szólaltam. Soha nem tudod, mi játszódik le egy ember fejében. Hogy éppen mi van vele. Néha, elég csak annyit kérdezni, anyu... jól vagy? Akarsz beszélni arról, ami bánt?

Édesapám olyan, mint édesanyád. A különbség az, hogy rajta fakanalat törtek el 6 évesen, többször is. Csúnyának, mihasznának nevezték, 6 évesen. A testvérei közül, ő volt a legutolsó mindenben. S ezt úgy értem, hogy amikor kapott enni, inni, ruhát, iskolába tanszert, könyveket, stb.. Szegény családból jött. Egy motorral és egy ruhányi bőrönddel indult el az életnek, 0Ft-al. Régi paraszt házban lakott. Alig kapott valamit az örökségből, mert hogy a ház nem ért sokat és már szinte majdnem összedőlt. 70 éves édesapám. Egy tanár fel is karolta őt, és elvitte őt kirándulásokra, tanította őt, teljesen ingyen, szabad idejében, hogy ne kanászodjon el. Rákos beteg, fél a haláltól. Gyakran beszél hangosan, üvöltözik, pedig nem akar. Olyankor megnyugtatjuk őt. Ez egy mentális betegség. Nyugtatót kap rá, de elég csekélyt. Sokszor nem veszi be, mert tud uralkodni magán. De úgy érzem ha a múltra gondol, ő is elveszti, mint a nő a lidl-ben, s utána a kislánya segített neki...

Értékeld amid van, légy boldog attól, amid van. Sokaknak a negyede sincs meg. Elég ha van a fejed fölött tető, van étel és ital az asztalon, ruháid és ami tényleg szükséges. A többi már csak luxus.

2021. febr. 8. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!