Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez mennyire elfogadott más...

Ez mennyire elfogadott más családba?

Figyelt kérdés
Tesomeknal az egész család nagyon lazán kezeli a meztelenkedest is a gyerekek is . Nekem ez kicsit sok.
2021. febr. 4. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Dehogyis, 11-es!

10-es válaszoló pontosan tudja, hogy a kérdést egy idióta fétises troll írta ki, és őt húzza ezzel a szöveggel.

2021. febr. 4. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Hál'istennek kitörölték!
2021. febr. 5. 06:51
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Nalam nem elfogadott, es oszinten nekem nem tetszett, sot trauma volt, hogy anyamat lattam sokszor meztelenul es direkt allandoan ramnyitott, meg 18 felett is, amikor furodtem. Sot meg meg is mondta, hogy mi nem tetszik a kulsomon sokszor.

A mai napig nem szeretem, ha valaki elottem oltozik(ha nem parkapcsolatrol van szo!), vagy vetkozik, barmi.

De ahany ember, annyi velemeny.

2021. febr. 5. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

Én nem szerettem egyedül fürdeni. 7 éves koromig apa ött ült a kád mellett, majd 8 éves koromtól anyukám "tanított" zuhanyozni, hajat mosni és szárítani.

Kersztszüleimnél mindig együtt fürödtem valamelyikükkel, de ők külön szóltak, mihelyst nem érzem magam jól, jelezzem.

Mindennek a végét nekem a korai menstruációm jelentette, ami 10 évesen köszöntött be. Onnantól kezdve nem éreztem magam kellemesen más előtt mezítelenül.

VISZONT a házban sosem járkáltunk ruha nélkül, kizárólag ugye a fürdőszobában. Így nekem is nagyon fura volt rájönni, hogy máshol az normális.

Már párommal élek, de itt sem szokás, csak, ha zuhanyzáskor elfelejtünk vinni alsóneműt, és futni kell érte:D

2021. febr. 5. 12:06
 15/15 anonim válasza:
76%
Nálunk sem normális.
2021. febr. 5. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!