Miért utálják manapság a gyerekek valamelyik szülőjüket?
Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen kérdést olvasni itt naponta. Nálunk is voltak anno balhék, de ilyet sose éreztem, hogy utálom őket.2021. febr. 4. 13:45
11/16 anonim válasza:
Azért mert a szülő tesz érte hogy a gyereke megutálja. Érdekes módon én imádom mind a két szülőmet, nagyon jó a viszonyunk, pedig nem lettem elkényeztetve. Voltak dolgok amiket nem kaptam meg, volt mikor kiabáltak velem, de mégis alapvetően sosem egy alá fölé rendelt viszonyban álltunk, inkább a baráti viszony a jó szó.
12/16 anonim válasza:
Nem tudom. Mi Elvàltunk, de sosem nevezték egyes ellen a gyerekeket. A fiaim mindennek örülnek. Apa nyakàba vetik magukat, hogy"de szeretlek, hiànyoztàl" , Mikor haza jönnek: Anya, Anya.... Nem tudom. A szeretet mindent megold, ha őszinte. Tudom, elcsépelt. De nekünk bevàlt
13/16 anonim válasza:
Tipikus nevelési hiba eredménye, amikor a szülők egymást hibáztatják a gyerek előtt, és nem egységes kép alakul ki róluk a gyerekben.
Ez még csak a jéghegy csúcsa, gyakori esetekben egymást is felhasználják a szülők a gyerek ellen.
De már a kezdeteknél is a legtöbb testi kontaktus az anyával van, hiszen ő szoptatja a csecsemőt így felé alakul ki erősebb bizalom a csecsemőben.
14/16 anonim válasza:
"Nagyanyáink idejében"
Nem volt 3 műszak, sok helyen villany sem, addig dolgoztak amíg világos volt. (látástól vakulásig).
15/16 anonim válasza:
Régen is volt azért ilyesmi elég gyakran, de manapság egyre több a válás, az egyre több dühös szorongó gyereket eredményez.
16/16 anonim válasza:
A mi korosztályunk (harmincasok) nagy részének elváltak a szülei, csonka ill. mozaikcsaládokban nőtt fel a rengeteg lelkisérült gyerek. Miután felnőttek, ők is családot alapítottak. Szerinted ha két lelkisérült egymásra talál, milyen szülő lesz belőlük? Azt csodálom, ha akad még olyan gyerek, aki nem utálja a szüleit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!