Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig normális ha a szülő...

Meddig normális ha a szülő nézi a gyerek telefonját?

Figyelt kérdés

Meddig normális ha az anya nézi a gyerek telefonját? Lassan 18 éves vagyok és előfordul hogy anyum belen néz a facebookomba vagy a messenger üzeneteimbe. Régen tudta a facebook kódom de megváltoztattam amiért nagyon mérges volt . Raktam kódot a telefonomra amiert szintén mérges volt de akkor se mondom meg a kódot. Es igy egy ideig nem tudta megnézi a telomat de most a telefonom szarakszik és nem müködik rendesen a ki-be kapcsoló gombja. Es neha nem tudom lezárni és ilyenkor be van kapcsolva ugye . Es ha lerakom a telom valahova anyum simán belenézeget. Régen még simán volt hogy facebookon az én nevemben megosztott dolgokat. Ha egy 10-14 évesnek megnézi a szülő a telefonját az oké de én 18 eves vagyok. Es szerintem ha 25 évesen itthon laknék akkor is megnézné.

Es nem eleg hogy az én üzeneteimet nézegeti még apumét is nézegeti . Mar régebben is megnézte de mostmár nem élnek együtt és még tudja a jelszavát apámnak és neha belép a facebookjába. A hugom telojaba is belenéz hogy mit beszél a kis barátaival . De mondjuk ő meg csak 9 . Őt megertem . Bátyám telojába is belenéz aki 19 ezt is megértem egy kicsit mer ő az a fajta akire néha muszáj rá nézni.

És a pénztarcámba kabát zsebembe is simán bele nyúl anyu. Hogy Megnézze mennyi pénzt költöttem. De az a pénzert én megdolgozok mert dolgozok és ez a pénz is az ő kartyájára megy es nem engedi hogy legyen sajátom.

Lehet én látom rosszul a dolgokat de szerintem ez nem oké

Velemény??

2021. febr. 3. 20:50
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Lépj le, amint tudsz!!!
2021. okt. 6. 18:26
 52/57 A kérdező kommentje:
Hát 2 év mulva ha befejeztem a sulit első dolgom lesz.
2021. okt. 6. 18:47
 53/57 anonim ***** válasza:
13%
Sziasztok! Èn 35 vagyok ,szeretnék családot de nem vagyok a nők kedvence. Amit anyukád csinál az kicsit sok. De ha szüleim nem lépnek át annó egy két határt akkor most 55%hogy roszabb lenne az életem. Sajnos abban a korban vagy(tapasztalat amikor megvan word is mine èrzés) amikor nehèz felfogni hogy egy két ötleted mekkora f*szság.
2021. okt. 6. 19:47
 54/57 A kérdező kommentje:
Hát igen ezt tudom. De én viszonylag elég hát hogy mondjam okos vagyok ahoz hogy ne menjek bele hülyesegekbe . Nem vagyok az a tipikus tini akire gondolsz. A baráom se olyan hogy rossz szándékú legyen ilyenekre vigyázok és nincs oka bele nézni mit beszélek vele . Apum meg apum nem ertem mit ellenőrzi mit beszélek vele. Es az hogy siman bele néz a cuccaimba szimplán idegesitő. Nem nagyon van titkolni valóm . Szimplán csak van magán életem. Csak anyumnak irányitás mániája van. De ezen kivül szeretem anyum csak ez a szokása ne lenne.
2021. okt. 7. 07:24
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz amit írsz kedves kérdrző akkor nem értem...

Egyet tanácsolok,ha lesznek gyerekeid emlékezz erre az időszakra. És tanúlj belőle.

Nekem már az e-napló is egy nagyon unszimpatikus dolog.

Ha szabad anyukádra rosszat ìrni...

Mini kapuzárási pánik,nem tudja feldolgozni hogy felnőtt a kicsi lánya...

2021. okt. 8. 19:48
 56/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. okt. 10. 15:34
 57/57 anonim válasza:

Soha az életbe nem néztem bele. Nem normális más magánéletét túrni, akkor is ha a gyereked. Amit akar megmutat.

Egyszer képeket mutogatot, vagyis odaadta, hogy nézzem. Akkor véletlen láttam olyat amit nem kellet volna. Cicis puncis képek saját magárol.

Nem fírtattam. A bizalma többet ért mint egy kiadós balhé.

Mikor nagyobb lett elmesélte ezt is.

jan. 27. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!