Van olyan dolog amit soha nem tudnál megbocsátani a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 13:37
21/34 anonim válasza:
Nincs olyan dolog, amit nem bocsátanék meg neki.
Biztos nagyon szomorú lennék, biztos sokat sírnék, de minden körülmények között segítenék, hogy jóvátegye, megbánja, az esetleges büntetést elviselje.
De mivel már felnőtt, dolgozó ember, jó anya és jó házasságban él, valamint nekem is ott segít, ahol tud, remélem nem kerül sor komoly megbocsátanivlóra.
22/34 anonim válasza:
Pedofília és nemi erőszak. Minden más megbocsátható. Anya vagyok, bele tudom érezni magam a helyzetbe.
23/34 anonim válasza:
22. szóval ha embereket kínoz és öl meg, az megbocsátható, a nemi erőszak viszont nem? Érdekes felfogás.
24/34 anonim válasza:
#8 Hahaha ezen jót röhögtem. Azt csak hiszed, hogy tudod, hogy hogy él a gyereked (már ha van). Én apám is akkora drogellenes, mint te, aki szerint a fű is valami nagyon durva kábítószer.🤣 Hát nem is tudta, hogy alkalmanként haverokkal szívni szoktam. Te gyerekeddel ugyanez lehet.
25/34 anonim válasza:
Azért az érdekes, hogy a 8. Van válasz 15%-os, míg a konkrétan teljesen ugyanazt jelentő 14. Igen 79. Valaki ezt elmagyarázná nekem?
26/34 anonim válasza:
24!
He? Ezt nyilván nem a 8. válaszadónak szantad
27/34 anonim válasza:
De a 8-asnak szántam, de ebben a pillanatban törölve lett. Azt írta, hogy ő tudja hogy élnek a gyerekei, a 7-es válaszra reflektálva.
28/34 anonim válasza:
Reméem ott helyben megfullad az a fåsz, ő tehet róla.
29/34 anonim válasza:
A gyilkosságot ennyire nem ítélik el? (Persze ha nem önvédelemről van szó vagy ilyesmik)
30/34 anonim válasza:
Amúgy konkrétan mit jelent a kérdés? Mi az, hogy nem megbocsátani neki? Nem elfelejteni ami történt? Van egy pár ilyen már a rovásán. Vagy nem szeretni tovább? Ezt nem tudom, az érzéseimet nem tudom irányítani. Írhatnám, hogy tudom is én, ha megöl valakit, akkor nem szeretem majd tovább. De hoyg így lesz e? Sokat nézek ID-t, nem sok szülő van, aki nem áll a gyereke mellé még gyilkosság után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!