Van olyan dolog amit soha nem tudnál megbocsátani a gyerekednek?
Én nem nagy dolgokra gondolok például én nagyon megharagudnák a fiamra és úgy szintén a lányomra is (ha a jóisten még megáld egy kislánnyal)
Ha a párjukkal szemben tiszteletlenek lennének ez alatt értem itt a megcsalást, megalázást. Szintén ha tiszteletlenül bánnának az apjukkal,ha bántanának és csúfolnának valakit a suliban.
Valamilyen szinten magamat is hibáztatnám, remélem ezek soha nem fognak megtörténni próbálok a lehető legjobb nevelési módszereket bevetni hogy illedelmes, dolgos nagyfiú legyen belőle!
Gyilkosság, de ez is csak hozzátartozó, ismerős esetében. Ezt ne tessék félreérteni, nem azt mondom, hogy egy tőlem független élet kioltásáért nem csalódnék benne! (Bár inkább mérhetetlenül szomorú lennék.)
Csak például egy családtag esetében mindig eszembe jutna, hogy ő ölte meg, ő a felelős azért, hogy akit szerettem, már nincs többé. Ezt nem tudnám elfelejteni, de csak ezt.
17-es!
Akkor minek csináltad meg,te fogyatékos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!