Mi az amit nem akarnál látni a gyerekeden?
Miért zavarna bárkit is? Amúgy nekem minden van bőr ruhától elkezdve, acélbetkós bakancs, színes haj, piercing meg tetoválások. Normális melóm van, rendes barátaim. Ezzel nincs baj.
25/N
Én 15 éves korom óta festem a hajamat, volt már szürke, barna, vörös, lila, fekete, stb..., most éppen kék.
15 évesen lett piercingem is, anya kísért el, mert 15 évesen még szülői engedély kellett. (Aztán a többit a bátyám csinálta nekem itthon:D)
Bőrcuccom is van bőven.
Se anya, se apa nem csinált ezekből soha nagy ügyet.
18L
5 évesen egyiket sem.
15 évesen, egy elitgimnázium kitűnő tanulójaként egyik ellen sem lenne kifogásom.
40/fiúsanya
Ütésnyomok például.
Ki nem szarja le hogy milyen hajat vagy ruhát akar? Amúgy is a seggből szájat tipikus esete lenne ha ezen akadnék ki a kék hajammal, szanaszét piercingelt fülemmel és a ruhatárammal, amiben pár évvel ezelőttig egy bőrgatya is volt csak sajnos szétment.
Mindhármat nem lehet bejelölni?
Ui.: ez vélemény kérdés volt, miért kellett valakinek az embereket lepontozni?
Ezeknél sokkal rosszabb dolgok is vannak. Kit izgat hogy néz ki?
Számomra egyedül a fültágító bajos, mert azt csak plasztikai sebész tudja rendbe tenni, ha megunja. Arról azért megpróbálnám lebeszélni, ha akarna. De amúgy az ő döntése. Inkább legyen neki es tudjak róla, minthogy titkolózzon.
Hm varjal. 6 piercingem van a fulembe, anyu soha nem tiltott, csak figyelmeztetett nehogy beszoljanak a suliba. Azota egyetemista vagyok de soha senki nem szólt erte.
Kiskorom ota imadtam ezeket a dolgokat,altalaban en ugy latom a legtöbb gyereknel ezek atmeneti idoszakok, van akinél tenyleg maradnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!