Miért teper a lányom ennyire?
Figyelt kérdés
Van egy 16 éves lányom, de se vele, se az anyjával nem tartom a kapcsolatot. 6 éve megházasodtam, boldogok vagyunk. Fél éve született a kisfiam a feleségemtől. A lányom már két éve felkeresett, de most mióta megszületett a fiam folyamatosan üzenetekkel bombáz hogy meg szeretné ismerni a családomat, meg a “féltestvérét”, de én nem szeretném behozni ebbe a jól működő családba. Nem értem miért teper ennyire, van egy édesanyja, szóval nem árva...2021. jan. 31. 09:38
31/77 anonim válasza:
29!
Na és pontosan hol látod, hogy nem fizet tartásdíjat? Szó nem esik rola. Ugyan olbasd mar el a kerdest ujra.
33/77 anonim válasza:
27- hát ez az, hogy nincs neki, pedig kellene, hogy legyen!!Ha létrehozunk valakit (mindegy, hogy szándékosan,vagy sem)akkor onnantól felelősséggel tartozunk érte!Mi olyan bonyolult ebben?? A apcsolattartás a MINIMUM. Anyagilag , erkölcsileg is felelős érte.
34/77 anonim válasza:
31 ne bagatellizálj, a gyerektartást általánosságban írtam, nem a kérdezőre vonatkoztatva.
35/77 anonim válasza:
33!
A kapcsolattartás jog és nem kötelesség.
34!
A kérdezőre kell vonatkoztatni, mert ő tett fel egy kérdést. Szó nincs tartásdíjról benne.
36/77 anonim válasza:
Csak arról hogy egy mocskos féreg
37/77 anonim válasza:
Mindenki át tudja érezni: mit teszel a lányoddal, akit apja elhagyott, apa nélkül kellett felnőnie.
38/77 anonim válasza:
Remélem, hogy kitaláció és provokációkeltés céljából írta ki a sztorit valaki. Ha igaz: szegény lány, rettenetes lehet neki megtapasztalni a saját apja által történő közönyt, elutasítást...
39/77 anonim válasza:
A 35-ös a kérdezőnek valami haverja, azért teper ennyire. Pont annyira reménytelen, mint a kérdező.
40/77 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező az egy másik fiókból. Csak hogy gerjessze a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!