Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért teper a lányom ennyire?

Miért teper a lányom ennyire?

Figyelt kérdés
Van egy 16 éves lányom, de se vele, se az anyjával nem tartom a kapcsolatot. 6 éve megházasodtam, boldogok vagyunk. Fél éve született a kisfiam a feleségemtől. A lányom már két éve felkeresett, de most mióta megszületett a fiam folyamatosan üzenetekkel bombáz hogy meg szeretné ismerni a családomat, meg a “féltestvérét”, de én nem szeretném behozni ebbe a jól működő családba. Nem értem miért teper ennyire, van egy édesanyja, szóval nem árva...

2021. jan. 31. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
23%

Milyen gerinctelen féreg ? Futó kapcsolatból jött össze a gyerek. Nyilvánvalóan a nő döntőt úgy, hogy megtartja. Nem mindenki akar gyereket, de csak a nő tud abortuszra menni egy nem kívánt terhesség eseten.

Kérdező!

Ő is családot akar. Ha te továbbra sem akarod vele tartanik a kapcsolatot, akkor ezt közöld vele. Nem mismasolva, meg célozgatva, hanem nyíltan.

2021. jan. 31. 10:03
 12/77 anonim ***** válasza:
97%

Szép példát mutatsz a fiadnak, már ha igaz a kérdés... Van egy gyereked, akit magasról lesz.rsz, ha meg ő keres téged, elutasítod. Ha x év múlva megromlik a kapcsolatod a feleségeddel, mert belép a képbe egy új nő/férfi, akkor a fiad sem fog többé érdekelni?

A fiad tarthat ettől később, és jogosan.

2021. jan. 31. 10:04
 13/77 anonim ***** válasza:
93%
10:03, a gyerekedért akkor is felelős vagy, ha egy futó kapcsolatból jött össze véletlenül.
2021. jan. 31. 10:05
 14/77 anonim ***** válasza:
93%
Pontosan, ha nem akart volna gyereket akkor védekezett volna...
2021. jan. 31. 10:07
 15/77 anonim ***** válasza:
97%

11, ő is ott volt mikor készült a gyerek. Vagy netán gumit húzni is a nőnek kellett volna?

Mondjuk most hogy mondod, lehet, mert még egy nőnek is nagyobb tökei vannak mint egy ilyen antiférfinak mint a kérdező...

2021. jan. 31. 10:07
 16/77 anonim ***** válasza:
10%

13!

Szó nem volt felelősségvállalásról. Kapcsolattartásról volt szó. A kettő nem uyganaz.

2021. jan. 31. 10:08
 17/77 anonim ***** válasza:
83%

11-es:

Azért az abortuszról nem lehet ennyire félvállról beszélni...

2021. jan. 31. 10:08
 18/77 anonim ***** válasza:
6%

14, 15!

Védekezésről sem esett szó. Amúgy pontosan melyik a 100% biztos módszer? Ha kiszakad a gumi, akkor kényszerítheti a fedi a nőt az esemény utáni bevételére?

2021. jan. 31. 10:09
 19/77 anonim ***** válasza:
96%
Én se értem, miért teper. Akarna a fene kapcsolatot egy ilyen utolsó féreggel, mint te vagy.
2021. jan. 31. 10:10
 20/77 anonim ***** válasza:
9%

17!

Mire gondolsz? Ha egy nő terhes lesz, ő két dolog között valaszthat: megtartja, vagy abortuszra megy. A ferfinek nincs választási lehetősége, kénytelen a nő választását elfogadni.

2021. jan. 31. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!