Pszichológushoz fogok menni nagyon elkeseredett vagyok. Anyám nem normális elmondjam neki(igazából ez váltotta ki nálam a keservést)?
Figyelt kérdés
Nos elfogok menni, de anyám nem normális. Nagyon beteg dolgokat csinál, képzelődik, és azt hangokat hall, és konkrétan liveolja a lakást instára. Mikor bementem a WC-re néztem hogy Úristen.... (Ott volt a telefon a mosógépen, és láttam) Hangfelvétel is megy. Ez már sérti jogaimat. Emellett hangokat hall miket én nem és embereket lát az utcán miket én nem.
Elmondjam a pszichológusnak ezeket vagy inkább ne?
2021. jan. 30. 14:47
11/17 anonim válasza:
Simán senki sem hallucinál, csak aki megőrült már.
12/17 A kérdező kommentje:
Csak simán keressem fel az orvosát? De attól is félek ha megtudja hogy én voltam kivag otthonról.
2021. jan. 30. 15:11
13/17 A kérdező kommentje:
Bár 18 sem vagyok
2021. jan. 30. 15:12
14/17 anonim válasza:
Ha 18 nem vagy, nincs hatalmad intézkedni. Beszélj a háziorvosával, kit érdekel, ha megtudja, hát őrült, semmi nem számít már, ami a fejében történik. A háziorvos azt fogja mondani, felnőtt rokon vigye el pszichiáterhez. Te megmondod neki, hogy nincs felnőtt rokon, akit anyád betegsége érdekelne, az orvos meg széttárja majd a karját.
15/17 anonim válasza:
A skozofrénia egész szépen kezelhető gyógyszerekkel, nekem volt olyan ismerősöm, akin egyáltalán nem látszott, hogy az volt. Csak szedni kell rendszeresen. Most kéne cselekedni, és pszichiáterhez vinni.
16/17 anonim válasza:
A 15-ösnek igaza van, tanúsíthatom én is.
17/17 anonim válasza:
Persze, gyógyszerrel, beszélgetéssel kordában tartható.
De a kérdés gondolom az, hogy hogy jut el szegény ördög a pszichiáterig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!