Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a fiad/lányod egy rasszistá...

Ha a fiad/lányod egy rasszistával állítana haza, akinek a szociológiai és a statisztikai ismeretei erősen konvergálnak a nullához,mit tennél?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 20:51
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
76%
Érzelmi ügyekbe nem szólok bele.
2021. jan. 29. 21:52
 12/49 anonim ***** válasza:
53%
Semmit, mi is rasszisták vagyunk.
2021. jan. 29. 21:57
 13/49 anonim ***** válasza:
57%
Örülnék.
2021. jan. 29. 22:01
 14/49 anonim ***** válasza:
73%
#10 elveszik azok maguktól is, nem kell adományozni.
2021. jan. 29. 22:04
 15/49 anonim ***** válasza:
87%

Baloldaliként mondom: Amíg nem szélsőségesen gyűlölködő és előítéletes, addig nem nagy baj. Tehát ha olyanokat mond, hogy “dögöljön meg xy népcsoport” vagy pl náci, az egyértelműen felháborítana. De ha csak megvan a véleménye egy-két dologról, meg nem ellenséges és gonosz, addig nekem nem akkora baj.

“Szociológiai és statisztikai ismeretei a nullához konvergál” Mit értesz pontosan ez alatt? Ez pl jobban zavaró tényező lehet.

2021. jan. 29. 22:16
 16/49 anonim ***** válasza:
45%

Ha fehér rasszista, annak örülnék.

De ez nálad mit jelent: "...a szociológiai és a statisztikai ismeretei erősen konvergálnak a nullához,..."?

2021. jan. 29. 23:03
 17/49 anonim ***** válasza:
34%
Nem csinálnék semmit.Először kiismerném,mert van az a rasszista aki csak szájhősködik (a legtöbb közülük ilyen),és van akinek nem csak a szája jár folyton folyvást róluk,hanem tesz is valamit ellenük.Ha ő az utóbbi volna,a tudtára adnám hogy nagyon nem örülnék neki,ha valamilyen romák elleni balhéba akarná belemanipulálni a lányom,de ha annyira nagy lenne az arca és kicsi az agya,hogy ezt valamiképpen nem bírná felfogni és megérteni,akkor csinálja csak kedve szerint,és az első ilyen eset után megfogja tapasztalni hogy a romák elleni összetűzései köszönőviszonyban sincsenek azzal,amit én tartogatok a számára.
2021. jan. 30. 00:20
 18/49 anonim ***** válasza:
88%
Nem unod még ezeket a kérdéseket? Húszszor kitetted már, hogy mit csinálnánk, ha a gyerekünk roma csajjal / sráccal jönne össze. Most ezt a kérdést rasszistával teszed ki. És te összejöttél valaha már életedben bárkivel is?
2021. jan. 30. 01:05
 19/49 anonim ***** válasza:
84%
17-es vagyok:Most nézem csak,hogy a fiú gyereket kihagytam.Nos,ha fiam lenne,akkor csak remélném hogy van annyi esze hogy egy nő nem tudná őt befolyásolni,ha mégis akkor passz,egy lányt nem fegyegethetek meg,nem is csinálhatok vele semmit,legalábbis az én elveim szerint nőt nem szabad bántani,se szóval,se tettel,még akkor se ha ilyen elborult gondolkodása lenne.Szóval ebben az esetben sajnos meglennék lőve,de rendesen.
2021. jan. 30. 01:15
 20/49 anonim ***** válasza:
98%

A legtöbb ember szociológiai és statisztikai ismeretei a nullán állnak.

Még nem jutott eszébe úgy ismerkedni a gyerekem választottjaval, hogy mutassa be a rétegezett mintavétel menetét, vagy, hogy a cél és értékracionalis viselkedés fontosabb jeleit.

Volt, amikor valamelyik butát választott. Nem örültem neki, de hát nem nekem választotta...

Ha megkérdezik, mindig elmondom én milyennek látom az illetőt, de ez a Max.

2021. jan. 30. 01:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!