Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim ha lusták voltak...

Szüleim ha lusták voltak dolgozni, annak mi volt az oka?

Figyelt kérdés

Hatan voltunk testvérek és szüleim egy idő után teljesen elhagyták magukat, apukám egész életében egy munkahelyen dolgozott műszaki területen, de az becsődölt és utána ő már nem ment vagy nem tudott elmenni dolgozni.

Anyukám tanár volt, de mivel sokat volt otthon velünk, azután hogy nagyobbak lettünk, ugyan vissza-vissza ment dolgozni de mindig otthagyta munkahelyeit.

Végül már nem ment dolgozni, csak otthon olvasgatott, meg könyvtárba járt. Akkor is amikor már 2 éve ki volt kapcsolva a villany és a gáz.

Ez a saját házunkban volt amit szocpol támogatással és hitellel építettünk. Csak azt nem értem, hogy hogyan gondolták, hogy hitel és 6 gyerek mellett nincs kedvük dolgozni.

Amikor ismerőseink többször szóltak, hogy itt és itt van munka, ahová lehet menni, ilyen segédmunkák, pénztáros stb. akkor szüleim röhögtek, gúnyolódtak, hogy "nézd már majd a gyerek megoldja az életünket" és nem mentek el dolgozni, mert hogy ők ilyen alja munkát nem vállalnak. Csak apukám vállalt szórólapozást feketén.

Persze pár éve alatt ki lettünk lakoltatva.

Ez 2000-2004 között történt.

Azért itt kérdezem hogy vajon mi lehetett velük, mert tőlük ha megkérdeztem, ordítva el lettem küldve, hogy ne szóljak bele a felnőttek dolgába.

2021. jan. 28. 18:19
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

40: kevésbé PC-nyelven azt szokták mondani, hogy figyelemqrvák.

Magányosak, és azt akarják, hogy foglalkozzanak velük emberek... Ha élőben nem, hát a neten. Ezért kitalálnak kféle mondvacsinált álkérdéseket. Ez az értelme!

2021. febr. 1. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!