Mit reagálnál, ha a nagykorú/felnőtt fiad aki még otthon lakik roma csajjal állítana haza?
>kap pontos adatokat és bizonyítékokat forrásmegjelöléssel
>"hebe hebe ostoba bunkó hőőőj"
Na, takarodj vissza a konyhába, mert tarkón baszlak valamivel...
:D És megint háthoz jön a l*f*szért:D
Nem, nem arra kaptam választ. A te válaszod épp azt bizonyította, hogy fel sem fogtad, mit írtam. Köszönöm, hogy megint csak igazoltál engem, ami a szellemi képességeidet illeti. Igazán kedves vagy.
86
Semmit! Ezeknek mindegy mit mondasz, már van egy véleményük és nem tudsz rajta változtatni...örülj annak, hogy te nem vagy lelki szegény legalább! ;)
én ismerek ilyet, a szülei nagyon ki voltak rá akadva hogy miért nem tud találni egy normális (magyar) lányt már végre, miért kell cigány lányokat haza hordani (az előző barátnője is cigány volt..)
a srác kicsit magának való stílussal rendelkezik így a magyar lányok hamar"elzavarták" ezért maradtak neki a cigány lányok ők is felismerték a gyerek furcsa stílusát de , a pénzéért maradtak vele.. nem sok de pont elég arra hogy élősködjenek a rajta..
a lényeg a 2. cigány lány jól ráakaszkodott,végig a srác szüleinél laktak míg a ő elment dolgozni addig a kis cigány lány meg csak feküdt otthon náluk alig segített valamit a szüleinek... pár hónap múlva felcsináltatta magát megszülte a gyereket, és vissza menta gyerekkel a cigánysorra mindenki tudta és beleegyezése nélkül.. most megy a bírósági eljárás a gyerek elhelyezéssel kapcsolatban a srác fizeti kőkeményen a gyerek tartást úgy hogy halálosan meglettek fenyegetve ő is és a szülei is ha kimernek menni a cigány telepre meglátogatni a kis gyereket akkor végük ( kis család mind a cigány telep részéről) most van egy félig összetört ember és két nagyszülő, akik max az életük árán láthatják a kisgyereket..
(ez egy valós, nem kitalált mai napig tartó és még sokáig húzódó esemény)
a kérdésre a válasz, én nem engedném de sajnos most már nagyon sok helyen ezt látod, ez a divat, ugye sokszínűség jegyében.. mindenki egyenlő, nem a bőrszín számít stb.....
és ha még a lány rendes is, ott van az egész família ki tudja milyen hátérrel, meg mit tudom én milyen kétes sittes ügyekkel, primitív előemberi szokásokkal..
a vér nem válik vízzé,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!