Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha a nagykorú/f...

Mit reagálnál, ha a nagykorú/felnőtt fiad aki még otthon lakik roma csajjal állítana haza?

Figyelt kérdés

2021. jan. 27. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
0%

>kap pontos adatokat és bizonyítékokat forrásmegjelöléssel

>"hebe hebe ostoba bunkó hőőőj"

Na, takarodj vissza a konyhába, mert tarkón baszlak valamivel...

2021. jan. 29. 18:15
 82/90 anonim ***** válasza:
0%
Segítsek? 76-os válasz. Olvasd el, és értsd is meg. Mert eddig nem sikerült megérteni. Persze nem mintha meglepne:D
2021. jan. 29. 18:30
 83/90 anonim ***** válasza:
0%
Igen, arra kaptad a választ. Benyögtél egy megalapozatlan véleményt, és erre kaptál pontos forrásmegjelöléssel adatokat. Erre annyit tudsz válaszolni, hogy "höhöhö huhuhu buta bugris vagy höhö nem értesz semmit haha". Ha ez egy IRL beszélgetés lenne, itt vágnálak szájon. Te meg sírnál seggreülve, és bizonygatnád magadnak, hogy ez csak azért történt, nem tudtam megbirkózni a szellemi fölényeddel. A magadfajta így éli az egész életét. De mindegy, a lényeg, hogy a cigányok többsége bűnöző, te meg egy nárcisztikus imbecil.
2021. jan. 29. 18:47
 84/90 anonim ***** válasza:
0%

:D És megint háthoz jön a l*f*szért:D

Nem, nem arra kaptam választ. A te válaszod épp azt bizonyította, hogy fel sem fogtad, mit írtam. Köszönöm, hogy megint csak igazoltál engem, ami a szellemi képességeidet illeti. Igazán kedves vagy.

2021. jan. 29. 18:55
 85/90 anonim ***** válasza:
58%
^ Kedves gyerekek, íme, ez a vége, ha apuka és anyuka testvérek!
2021. jan. 29. 18:57
 86/90 anonim ***** válasza:
34%
Pusztán kíváncsiságból, szeretném megérteni a hülyék gondolkodásmódját. Tehát: annak, hogy az ismerkedés és párkeresés nem statisztikai alapon, egy reprezentatív mintából történő véletlenszerű választás alapján történik, mit nem értettél meg? Ha ezt elmondod, talán könnyebben tudunk diagnosztizálni.
2021. jan. 29. 19:02
 87/90 anonim ***** válasza:
0%
*abból
2021. jan. 29. 19:02
 88/90 A kérdező kommentje:

86

Semmit! Ezeknek mindegy mit mondasz, már van egy véleményük és nem tudsz rajta változtatni...örülj annak, hogy te nem vagy lelki szegény legalább! ;)

2021. jan. 29. 20:42
 89/90 anonim ***** válasza:
45%
Imádom az ilyen provokatív kérdéseket unatkozó trolloktól.
2021. jan. 29. 22:29
 90/90 anonim ***** válasza:
100%

én ismerek ilyet, a szülei nagyon ki voltak rá akadva hogy miért nem tud találni egy normális (magyar) lányt már végre, miért kell cigány lányokat haza hordani (az előző barátnője is cigány volt..)

a srác kicsit magának való stílussal rendelkezik így a magyar lányok hamar"elzavarták" ezért maradtak neki a cigány lányok ők is felismerték a gyerek furcsa stílusát de , a pénzéért maradtak vele.. nem sok de pont elég arra hogy élősködjenek a rajta..

a lényeg a 2. cigány lány jól ráakaszkodott,végig a srác szüleinél laktak míg a ő elment dolgozni addig a kis cigány lány meg csak feküdt otthon náluk alig segített valamit a szüleinek... pár hónap múlva felcsináltatta magát megszülte a gyereket, és vissza menta gyerekkel a cigánysorra mindenki tudta és beleegyezése nélkül.. most megy a bírósági eljárás a gyerek elhelyezéssel kapcsolatban a srác fizeti kőkeményen a gyerek tartást úgy hogy halálosan meglettek fenyegetve ő is és a szülei is ha kimernek menni a cigány telepre meglátogatni a kis gyereket akkor végük ( kis család mind a cigány telep részéről) most van egy félig összetört ember és két nagyszülő, akik max az életük árán láthatják a kisgyereket..

(ez egy valós, nem kitalált mai napig tartó és még sokáig húzódó esemény)

a kérdésre a válasz, én nem engedném de sajnos most már nagyon sok helyen ezt látod, ez a divat, ugye sokszínűség jegyében.. mindenki egyenlő, nem a bőrszín számít stb.....

és ha még a lány rendes is, ott van az egész família ki tudja milyen hátérrel, meg mit tudom én milyen kétes sittes ügyekkel, primitív előemberi szokásokkal..

a vér nem válik vízzé,

[link]

2021. febr. 8. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!