Mit reagálnál, ha a nagykorú/felnőtt fiad aki még otthon lakik roma csajjal állítana haza?
50
Ne legyünk álszentek, mintha te elkezdenél hőbörögni ha esetleg többet kaptál valamiből...
Leülnénk elbeszélgetni.
Nálam nem laknának. Nem költöztet hozzám senkit. Ha gyerekük lesz akkor meg menjen el dolgozni, akár a sulit is hagyja ott mert én nem tartom el egyiküket se.
Egy ismerősöm fia is összejött egy roma csajjal, felcsinálta. A fiú anyja tartja a csajt meg az unokát. Házat vett nekik mert nem maradhattak otthon..
#kösznem
52es én sose kapok többet semmiből mert nem vagyok tezsvíír. Nekem sajnos dolgoznom kell azért amit ők ingyen megkapnak.
És a többiről mi a véleményed amit írtam? Talán nem gondolod igaznak? A bűnekövetők 80%-a cigány.
Ha a kerdezo fia tenyleg osszejott egy roma szarmazasu lannyal, en kivancsi lennek, mi tortent veluk, hogy alakult az eletuk eddig.
Ha pedig csak feltetelezes, vagy kivancsisagbol irta ki, akkor masok irhatnanak tobb tapasztalatot.
En ismerek par cig*nyt, azert irom csillaggal, mert valaki nem szereti ha ezt a szot hasznaljak. Akiket ismerek es teljesen normalisak, azok mondjak magukat cig*nyoknak, es nem azt, hogy roma. Mindegyikuk dolgozik, tanult, van amelyik ket diplomas nagyon jo munkahellyel.
Ismerek olyan 'fehert', aki elcig*nyosodott, holott nem az. Egyszeruen az eletstilus, ahogy el, meg amilyen emberek kozt.(kulfold)
Kiraknám a fenébe, és NEM a csaj miatt, hanem a JÁRULÉKOS NACSCSALÁD miatt.
Ha romával akar lenni, egészségére, de engem hagyjon ki belőle, mert nincs kedvem arra ébredni, hogy a család a házam előtt ordibál, vagy betöri téglával az ablakomat, mert valami nem tetszik nekik.
(Igen, megtörtént eset a családban).
#57, ott a pont. Valóban vannak rendes cigányok, csak sajnos azoknak is van családjuk, akik meg nem rendesek.
De ha már eddig eljutottunk, vegyünk elő egy aranyszabályt, ami minden emberre vonatkozik, fajra való tekintet nélkül. Ha a családja degenerált, de ő normálisnak látszik, ne tévesszen meg: ő is degenerált.
Amúgy honnan van mindenkinek ennyi rossz tapasztalata a romákkal szemben?
Tolna megyében élek, itt nagyon nincs ognd velük. A szomszédságban is sok roma család él, velük sincs gond. Egyedül általános suliban volt velük összetűzésem, de akkor is 10-13 évesek voltak..őket nem lehet összehaasonlítani egy felnőtt ember gondolkodásával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!