Van törvény arra, hogy a szüleim 16 éves kortól nem kötelezhetnek GPS bekapcsolására hogy lekövethessék a tartózkodási helyem?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és anyukámhoz helyeztek el, apukám mégis letöltette velem a Life360 alkalmazást és azóta egy folyamatos vitaforrás, hogy ne tiltsam le a helyadatokat. Nagyon rossz érzés hogy minden nap ellenőrizget.2021. jan. 27. 15:20
11/19 anonim válasza:
16 éves kor alatt sem kötelezhetnek arra, hogy kapcsold be ezt az alkalmazást!
Töröld le, semmiképpen ne hagyd, hogy ellenőrizgessen!
12/19 anonim válasza:
Nem kötelezhetnek arra hogy használd azt az alkalmazást. Úgyhogy törvény se kell ellene.
13/19 anonim válasza:
Ehhez semmi joga nincs, és már NEM a túlféltés kategória, hanem a totális kontroll alatt tartás.
14/19 Savlekotő válasza:
Nem vinnék telefont,18 után meg kapcsolat megszakít,baromi jó szülő lehetett eddig is...
15/19 anonim válasza:
Ők vették a telefonod? Lehet. h pont azért, hogy legalabb tudjak, erre vagy. Ha eltűnnél, legálabb a rendőrségnek ez segítség a nyomozásban.
16/19 anonim válasza:
Irány a gyámhatóság/gyermekvédelem, és nekik add elő.
Az alkalmazást meg ne hagyd!
Basszus, nekem is hasonló korú (nevelt) gyerekeim vannak, de se a páromnak, se nekem nem jut eszembe ennyire csekkolni őket.
F.
17/19 B. Zotya válasza:
Szerintem sincs ilyen törvény. Azt az appot csak arra találták ki, hogy ha történik veled valami, akkor megtaláljanak (persze, amíg nálad van a telefon).
18/19 anonim válasza:
Megértem hogy féltik a gyereküket és ha elrabolják tényleg hasznos, de mindenkinek joga van egy kis magánélethez. Had ugorjon már be a boltba a szülei tudta nélkül eg 16 éves lány
19/19 Savlekotő válasza:
Utolsó valahol még 18 22 évessel is ordítoznak ha vki látta őket a boltba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!