Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellett már olyan dolgot...

Kellett már olyan dolgot beismernetek a szüleiteknek, amit nem is tettetek meg? Miért volt erre szükség? Mi volt az?

Figyelt kérdés

Olyan esetekre gondolok pl, hogy nem hitték el, hogy nem te tetted azt a valamit, és nem álltak le a kérdezősködéssel, esetleg fizikai vagy lelki bántalmazással, addig amíg be nem ismerted, hogy megtetted. Vagy olyan esetek, amikor azért mondtad, hogy valamit te csináltál, hogy örüljenek neki, vagy esetleg olyasmi, amikor azért mondtad, hogy te voltál, mert szomorúbbak lettek volna ha megtudják az igazságot.

De igazából bármire kíváncsi vagyok, amit bevallottatok, de nem ti tettétek.

Hány éves voltál egy ilyen esetnél? Miért volt szükség a hamis vallomásra, és mi volt az?

2021. jan. 19. 10:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Nekem olyan volt, hogy a legjobb barátnőm cigizett nálunk a ház előtt és mivel 2-őt is elszívott, így anyám azt hitte én is cigiztem vele. Vagy fél órán keresztül zaklatott vele, hogy nyugodtan elmondhatom. Én az ilyen zaklatásokat nagyon nem bírom szóval könnyeztem, amitől meginkább azt hitte, hogy én is dohányoztam XD De természetesen nem vallottam be olyat amit nem is tettem
2021. jan. 19. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismernék be semmit, amit nem tettem, mert van becsületem.

Anyáéknál ment az "addig verlek, míg be nem vallod" -elv. Nagyapám verte rendszeresen anyám lánytestvérét, egészen addig, míg anyám besokallt és kést szorított a torkához. Azután soha többé nem emelt kezet rájuk.

2021. jan. 19. 13:35
 13/14 Metionin ***** válasza:
100%
7. Hát én is beleőrültem volna ha tényleg tanultam volna. Nem is tudtam volna mit tanulni, főleg alsóban, fel volt adva 2 oldal pl. töriből...az nekem 10 perc volt meg gondolom a legtöbb gyereknek. Őszintén szólva gyakran házival együtt kész voltam max egy óra alatt, még gimiben is, egyetemen a nehezebb vizsgákra tanultam napi 3-4 órát. De anyám nem tudta hogy meddig tart egy "tanulás" tehát hogy nekem mennyi idő elsajátítani egy anyagot. Mivel ő sosem tanult, gondolta hogy biztosan órák kellenek hozzá. Azt se fogta fel, hogy nem egyenlő mennyiségben kap a gyerek pl. házit minden nap. De mint írtam, más dolgokkal is csinálta ha szerinte túl gyors voltam vagy túl keveset foglalkoztam vele mint a fogmosás vagy gyomlálás, porszívózás, ilyesmik. Szerencsére felső tagozatban már szinte minden nap a könyvtárban tanultam, így nem látta hogy mennyi a tényleges tanulás és meddig olvasok mást. Megnézte az ötösöket az ellenőrzőben, bólintott és annyi volt.
2021. jan. 19. 13:40
 14/14 anonim válasza:
Nálunk otthon elromlott kb tizenpáréve a plazma tv. Mivel én voltam otthon én vettem észre, de nem jeleztem ezt a kellő tisztelettel, ezért apám nem hitte el, hogy én csak bekapcsolni próbáltam meg semmi több. A tv egyszer kihunyt és azóta se működik, szerelőhöz se vitték de engem elhordtak mindennek is.. 12 éves koromba lehetett
2023. ápr. 12. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!