Kellett már olyan dolgot beismernetek a szüleiteknek, amit nem is tettetek meg? Miért volt erre szükség? Mi volt az?
Olyan esetekre gondolok pl, hogy nem hitték el, hogy nem te tetted azt a valamit, és nem álltak le a kérdezősködéssel, esetleg fizikai vagy lelki bántalmazással, addig amíg be nem ismerted, hogy megtetted. Vagy olyan esetek, amikor azért mondtad, hogy valamit te csináltál, hogy örüljenek neki, vagy esetleg olyasmi, amikor azért mondtad, hogy te voltál, mert szomorúbbak lettek volna ha megtudják az igazságot.
De igazából bármire kíváncsi vagyok, amit bevallottatok, de nem ti tettétek.
Hány éves voltál egy ilyen esetnél? Miért volt szükség a hamis vallomásra, és mi volt az?
Nem ismernék be semmit, amit nem tettem, mert van becsületem.
Anyáéknál ment az "addig verlek, míg be nem vallod" -elv. Nagyapám verte rendszeresen anyám lánytestvérét, egészen addig, míg anyám besokallt és kést szorított a torkához. Azután soha többé nem emelt kezet rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!