Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam elmondta, hogy meleg....

A fiam elmondta, hogy meleg. Miért titkolta előlem ilyen sokáig?

Figyelt kérdés
19 éves, és ma odajött hozzám, hogy ezt elmondja. Szörnyen nyomasztotta a titkolózás, és nagyon megkönnyebbült amikor látta, hogy én elfogadom őt úgy ahogy van. Feleségemnek pár napja szólt, nekem csak most szólt, mert félt, hogy ezért bántani fogom. Pedig egyáltalán nem vagyok homofób.

2021. jan. 18. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
99%
Mert nem tudta, hogy hogy fogsz reagálni. Szerencsés, hogy normális szülei vannak.
2021. jan. 18. 18:50
 2/18 anonim ***** válasza:
98%

Ez azt mutatja hogy fontos vagy neki, számít a véleményed, és az hogy milyen a kapcsolatotok.

Félt hogy esetleg csalódsz benne és rossz viszonyban lesztek, ezt semmiképpen nem akarta mert szeret.

2021. jan. 18. 18:54
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Mert itt sok olyan beszámolót olvasott, hogy a gyerek elmondta az addig szerető szülőnek hitt apjának, hogy meleg, aki erre kidobta otthonról és kitagadta.
2021. jan. 18. 18:54
 4/18 A kérdező kommentje:

Pedig egyáltalán nem voltam vele szigorú, mindig bizalmas kapcsolatban voltunk.

De nem hibáztatom, örülök, hogy elmondta, ugyanúgy szeretem mint eddig.

2021. jan. 18. 18:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd ezt el:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Ez a srác is azt hitte, hogy szeretetkapcsolat van közte és az apja között. De nem volt, csak a fiú képzelte. A te fiad sem tudhatta, nem változol-e szörnnyé, miután itt olvasta, hogy sok apa megtette.

2021. jan. 18. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
98%
A kérdésre a választ nem tudom, de örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.
2021. jan. 18. 19:10
 7/18 anonim ***** válasza:
98%

Most szedte össze a bátorságát hogy elmondja neked. Örülj hogy megtisztelt a bizalmával.

Az én szüleim elválltak. Apám csak a válás után két évvel mondta el nekem (egy szem fia vagyok 22 éves), hogy meleg. Addig félt a reakciómtól. Én teljes mértékben elfogadtam a döntését.

2021. jan. 18. 19:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben örülök neki. Nehéz volt neki, nagyon ideges volt amikor elém állt, szinte remegett. Mellette vagyok, nehéz volt neki a titkolózás, idő kell neki, hogy megnyugodjon. De számíthat rám, bármi történik is.
2021. jan. 18. 19:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatta, hogyan fogsz reagálni, hiszen neked van egy feleséged.

Szerintem örüljetek neki, hogy ő mondta el, és nem 30 éves korában derült ki egy félrement telefonhívásból. Innentől minden rendben lesz ;)

2021. jan. 18. 19:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem sejtetted?
2021. jan. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!