Mit reagálnátok arra, hogy a fiatok náci egyenruhát szeretne hordani?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 15:18
41/44 anonim válasza:
"majd magyarazd a romaknak akik elkapnak miatta ha meglatjak rajtad."
Egy ismerősöm hitleres pólóban ment végig a faluja roma telepén, kb. összeszarta magát az egész telep, pedig nem egy nagydarab fazon.
42/44 anonim válasza:
Nem olvastam végig minden választ, mert nagyon sok van, de szerintem ha a jelképét lehagyjátok,és valahogy egy másik stílusirányzattal ki tudjátok magyarázni akkor működhet. Az lenne a lehető legjobb ha nem lenne egyértelműen felismerhető, mondjuk olyat választanátok, amiben csak bizonyos elemek egyeznek. Imádkozom, hogy ne kerüljön emiatt konfliktusba, később pedig majd meglátja, hogy mit szeret, és mi áll jól neki.
43/44 anonim válasza:
Ha csak maga az egyenruha "tetszik" az egy dolog. Nekem is van katonai nadrágom, pólóm, zubbonyom, csak mert praktikus viselet kinti munkához (nem náci ruha). De gondolj bele, hogy mit jelképezhetnek egyes ruhadarabok olyanok számára akik átélték mondjuk a háborút. Persze ilyen alapon amcsi katonai ruhában is milliókat gyilkoltak meg a történelem során, mégis elfogadott hogy felvesszük civilként, minden háttér ézelem nélkül. De nácit akkor sem, na. Jelképekkel főleg nem.
44/44 anonim válasza:
Felemelném a jobb kezem a magasba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!