Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám terrorban...

Mit tegyek, ha anyám terrorban tart?

Figyelt kérdés
Huszas éveimben járok, sajnos még tanulok, így nem tudok elköltözni itthonról. Anyám terrorban tart engem, ha bármit hibázok nem enged el itthonról és előfordul, hogy bántalmaz is. Félek is tőle, nem tudom mivel kéne a kedvébe járnom hogy ne legyen ilyen. Már meg sem merem kérdezni tőle, hogy elmehetek-e bárhova. Valaki volt hasonló helyzetben? Mi a legjobb megoldás?
2021. jan. 13. 07:34
1 2
 11/15 anonymousreview60 ***** válasza:
96%
El kell kezdened pénzt félretenni, hogy lakótársakkal össze tudj költözni. A napi megélhetésedet is neked kell majd fedezned az elköltözés után. Ennek érdekében fontold meg a Diákhitel 1, a Diákhitel 2 felvételét és az iskolád levelezőre váltását, hogy napi 6-8 órás munkát tudj majd vállalni.
2021. jan. 13. 09:02
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Amíg ott laksz azt csinálod amit mond és kész néhány pofon nevelési céllal semmi baj nincs vele nem pofázol vissza stb .
2021. jan. 13. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyád egyetlene vagy. Görcsösen ragaszkodik hozzád mindenáron, ami pontosan az ellenkezőjét fogja okozni.

Két változat van, előbb-utóbb elszöksz, vagy depressziós leszel, lekibeteg. Nincs több út. Ezért szervezd meg a szabad független életedet.

2021. jan. 22. 23:38
 14/15 Flan ***** válasza:
16%

Amíg otthon laksz,addig az anyád sajnos megmondhatja neked mit csinálhatsz a lakásában.Ha ez nem jó,akkor elköltözhetsz,ha akarsz.

Ez csakis rajtad múlik.

Szerintem egyetem mellett nyugodtan elmehetsz dolgozni.Mások is 2-3 diplomát megszereztek munka és gyerekek mellett.Szerintem nagyon nehéz teher sokszor a szülőknek eltartani egy gyereket a diplomáig,sőtt még sokszor annál is tovább,mert jön a mesteri fokozat.Ez sokszor stresszel jár,főleg ha a gyerek nem egyszer még is bukik,mert nem tanul annak ellenére sem,hogy a szülő megengedi neki,hogy tanuljon.Persze ez csak egy másik nézőpont.

2021. jan. 23. 21:27
 15/15 Savlekotő ***** válasza:
Ide vezet a szülés pénzelése,hogy a mentálisak meg eszköz ellők gyereket nyomnak ki és amugy utálják őket..
2021. jan. 24. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!