Mi volt a legrosszabb dolog, amit a szüleitek veletek tettek?
10-es, csak könnyebb lenne egy irodában ülve azt csinálni amit szeretek, mint 12 órázni pincérként. (1-es vagyok)
Hihetetlen, hogy emberek/szülők mikre képesek! Megverni, megalázni egy gyereket csak mert éhes?
Egyébként ahogy olvastam, férjem anyukája olyan, mint néhány hozzászóló szülei: soha semmi nem jó, mindenben csak a hibát keresi, ha a fia lenne az elnök, az se lenne elég neki.
Megismerkedésünk után, 1 évig dolgoztam azon, hogy a párom egy kicsit is megnyíljon és elhiggye, hogy ő is értékes ember. 10 éve vagyunk együtt, de még mindig vannak korszaka, amikor teljesen magaalatt van az önbizalomhiánytól
Akik így bánnak a gyereivel annak minek kell gyereket csinálni?
Aktuális Eszköznek meg a borravalóért..
70F
Anyám rengeteg rossz dolgot megcsinált velünk. Felnőttként utólag értékelve felesleges lett volna neki egy gyerek is, nem hogy négy.
Ha a legrosszabbat ki kéne emelnem, akkor az lenne, mikor közölte, hogy nem szeret vagy hogy egy kis k urva vagyok, takarodjak otthonról meg hasonlók. Hozzáteszem soha nem voltam rossz gyerek, csendes és visszahúzódó voltam tinédzserként, nem adtam neki kulonosebb okokat ezekre a szavakra.
Ezeket tudtam hirtelen felidézni. Ha nem lelki bántalmazást nézünk, akkor nekem jött felnőtt létemre egy összetűzésünk következtében.
Viszont sokkal rosszabb sztorikat is hallottam már a sajátomnál. Fura, hogy igazán szörnyű, mint olyan itt válaszban még nem érkezett. Pedig M.o.-n gyakoriak az efféle családi történések.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!