Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elítél a mai napig a szülőhely...

Elítél a mai napig a szülőhelyem mert a szerintük rendes, amúgy vadállat apámat magára hagytam?

Figyelt kérdés

Nem láttam már 15 éve amikor rákos lett. A temetésére se mentem el. A szülőhelyemen élők szerint én hálátlan vagyok és bűnös amiért nem ápoltam. Egyszer volt úgy hogy a lakóhelyünkön lévő hipermarketben az egyik ilyen ember odajött hozzánk és mindenki elött elkezdte mondani, hogy én a saját apámra rá se nézek, szégyelljem magamat, nekik kell ételt vinni neki mert én éhen halasztanám szegény beteget, a kórházba se viszem be. És nem tudtuk leállítani mert ott üvöltözött, az őrök szóltak már rá.

Apám egy olyan ember volt, aki pszichopata (vagy mi) volt. Olyan, aki nagyon megnyerő, mindenki kedveli, mindenkinek elsőre is szimpatikus, nagyon népszerű. Valójában pedig egy önző, zsarnok, agresszív állat volt de ezt a házunkon kívül nem mutatta. Anyánk nem merte feljelenteni soha, mert neki mindenki a barátja volt és nem hinnének neki, még tőle vennének el minket. Vert és lelkileg is bántalmazott minket. Engem volt, hogy bezárt a szobámba amíg térdenállva nem könyörgök a bocsánatáért. Anyánknak kitépte a haját, bezárta a házba nehogy más férfi ránézzen, bátyámat baseball ütővel verte. Volt, hogy mindenkinek térdenállva kellett felsorakozva a bocsánatáért esedezni. Durva dolgok voltak.

Az a bajom, hogy nem tudtam elég messze menni ezektől az emberektől. A főváros és 350 km sem volt elég, mindig megtalálnak. Ismerősök, barátok, munkatársak előtt égetnek le, akiknek nem szívesen mesélek a múltamról. Nagyon kellemetlen dolog, főleg ha a fiam előtt csinálják. Neki el se mondtuk ezeket, úgy csinálunk hogy neki meghalt a nagyapja és ennyi. Nem beszélünk róla, majd ha felnőtt lesz.

Jogosan tettem, hogy magára hagytam a francba és temesse el aki akarja? Hogyan vehetném elejét hogy a rajongói aki a pszichopata énjét ismerték, leszálljanak rólam végre? Még nekem kéne külföldre költözni? Az igazat nem hiszik el, mert senki sem így ismerte. Még Anyánk szülei is az ő pártját fogták amikor a lányuk elő mert állni a dologgal. “Az egy olyan rendes, kedves ember, biztos felidegesítetted valamivel, aztán egy kis pofonkát most eltúlzol itt nekünk” Ez volt az álláspontjuk. Velük is megszakítottam mindent, az ő temetésükre se mentem el.

2021. jan. 8. 14:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
egyre nyomibbak ezek a kamu mesék ebben a rovatban. egy új írót kéne felvennie a gyk-nak.
2021. jan. 8. 16:14
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

"Jogosan tettem, hogy magára hagytam a francba és temesse el aki akarja"?

Te így döntöttél, felnőtt ember vagy, senkinek nem tartozol felelősséggel, csak magadnak.

Más dolog a temetés! Ezt neked és a bátyádnak kellett intézni, rendezni, ezt az önkormányzat nem teszi meg helyettetek. Főleg úgy, hogy a szülőhelyeden is sokan ismerik a címedet, nem tudtál elbújni előlük.

Nem érzed, hogy kilóg a lóláb?

2021. jan. 8. 16:15
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

A legegyszerűbb dolog, hogy hátat fordítasz a múltadnak.

Te a fővárosban élsz, nem a szülőhelyeden. Ha valakivel összefutsz, akkor pedig figyelmen kívül kell hagyni, vagy ha cirkuszol, akkor fel kell vállalnod, hogy mit miért tettél. Nem kell hosszú percekig tartó vitákba belemenni. Ha betámadnak milyen rendes ember volt, te meg hálátlan voltál, akkor elég visszaválaszolnod, hogy neked ez volt a hálád felé, amiért vert téged, meg az anyádat, kifelé meg nagyon rendes embernek mutatta magát.

2021. jan. 8. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
Hogy a fæszban ismernek fel 15 év után?
2021. jan. 8. 19:17
 15/19 anonim válasza:
0%

Nem véletlen találkozol olyanokkal, akik falubeliek és a fővárosban ott vannak. Ez a MÁTRIX. Itt összeterel az "Isten", vagy a MÁTRIX benneteket, mert dolgotok van egymással, valószínű valami olyan tartozás, amit apádnak kellett volna intéznie velük, ezért most hozzád tereli az élet őket.

Ilyen nincs, hogy valakivel véletlenül találkozol. Ezek olyan találkozások, amiket fel kell ismerni és megérteni, hogy miért találkozol velük.

Egyáltalán nem biztos, hogy neked kellene tudni, lehet nekik kellene tudni.

Példa. Apád szívességet tett nekik valamikor, ezért ők tartoznak neki, mivel ő meghalt, ezért neked tudnák törleszteni.

Példa 2. Apád kért szívességet tőlük, tartozik nekik, ezért tereli az Isten vagy a MÁTRIX amiben vagyunk hozzád őket, hogy valamivel rendezd a "tartozást". Szintén miután apád meghalt, neked kellene rendezni a dolgot.

Mivel nem tudod melyik a kettő közül, ezért ez egy próbatétel neked, hogy oda mersz-e menni megkérdezni, van-e valami amiben segíthetsz, vagy volt-e bármi tartozás feléjük.

Nem kell ezt a teóriát felvázolni, csak szimpla kérdésként feltenni.

Amúgy elvileg meg sem kell kérdezni őket, mert a szituációnak kellene adnia magát.

A lényeg, hogy nem véletlen találkozol ezekkel az emberekkel, akármerre mész. Dolgotok van egymással, valamit ki kell egyenlíteni. Szerintem. Tévedhetek.

2021. jan. 8. 22:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te mit eszel, iszol, szúrsz?
2021. jan. 8. 23:01
 17/19 anonim válasza:
0%

Hol írtam hogy nem fizettük ki a temetést? Hol írtam hogy nem volt hagyatéki eljárás ahova el kellett menni? Ilyen részletekbe nem kívánok belemenni. A temetésen nem voltunk ott, nem hazudtam semmiben! Lehet hogy manapság a nagyvezér előírja, hogy szüleidről köteles vagy gondoskodni és talán a temetésükre is elmenni, de akkoriban máshogy mentek a dolgok.

Nem álltam le ezekkel az emberekkel vitázni sose. Nem is fogok, hagyjanak békén a francba.

Hogyan ismernek meg? Miért, téged nem ismernek meg a szülőhelyedről? Arcot cseréltél vagy mi?

Szerintem sem véletlen az ember élete, de nem hinném, hogy dolgom van ezekkel az emberekkel.

2021. jan. 8. 23:02
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Elfelejtettél fiókot váltani, kamugyáros 😂
2021. jan. 8. 23:17
 19/19 Savlekotő ***** válasza:

A kérdésekre: Anyánk amire nagykorúak lettünk, szerencsére le tudott lépni egy külföldi ügyfelével..

Csodás titeket meg hagyott a vérbe,milyen ügyfél éjszakai pillangó netán?.. Családi háttér mindig mondom h minden mögött ez áll a családi háttér. És mentális sérültek alkoholisták,tanulatlan tirpákok szaporodását végre tiltani kéne,durva lessek tessék elkötni ezeket.. De most ezek indulnak be legjobban a csókra borravalóért..

70F

2021. jan. 21. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!