Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Heti hányszor engednétek meg...

Heti hányszor engednétek meg a lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon? Mennyi fér még bele?

Figyelt kérdés
Ismeritek, szimpatikusnak tartjátok és a lány fogamzásgátlót szed.
2021. jan. 7. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A fiú anyja mit szól?

Vagy a pasidnak külön kecója van?

2021. jan. 7. 17:13
 12/19 Thispain ***** válasza:
7.
2021. jan. 7. 17:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Egy szóval sem ejtettem, hogy nekem a lányomról van szó. Rólam van szó, és a szülőkhöz fordultam elsősorban ezzel a kérdéssel.
2021. jan. 7. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:
13.:Akkor tévedtem,elnézést kérek.Csak úgy vettem le a kérdést,mintha a szülő kérdézné.Mégegyszer bocsánat.
2021. jan. 7. 17:32
 15/19 anonim ***** válasza:
14%

Én most rohadék leszek és nyugodtan le lehet pontozni. De ha nekem ne adj isten az életbe lenne gyerekem, ami úgy se lesz, mert szar válogatósak a nők, és a kicsit átlag alatti pasi már nem is kell senkinek így lényegtelen, de ha még is lenne:

Tuti hogy nem hagynám, hogy pasizzon, még 17 évesen se. Nem azért vállalok gyereket, hogy egy kanos köcsög dugdossa bele a faszát.

Majd ha lenne értelmes munkája és felnőttként viselkedik, akkor azt csinál amit akar.

2021. jan. 7. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Csutortok, péntek szombaton aludt nála, amikor volt barátja -idősebb srác, saját lakassal- pénteken laza napja volt mindig a suliban.
2021. jan. 7. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
5: akkor anyád írhatta ki? :-D
2021. jan. 7. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

"mert szar válogatósak a nők, és a kicsit átlag alatti pasi már nem is kell senkinek"

INCEL

"Tuti hogy nem hagynám, hogy pasizzon, még 17 évesen se"

tehát tudatosan vénlányt nevelné belőle. hát remélem nem szaporodsz

2021. jan. 7. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

15# nem gondolod, hogy nem a nőkkel van baj, hanem az élethez való hozzáállásoddal?

Nagyon érdekes, hogy a legjobb barátom egy 175 centis, zömök, pattanásos (tényleg csúnya a bőre) srác, akinek most olyan csaja van, hogy én is tátott szájjal bámulok, csak azért mert a srác vicces, okos, figyelmes és tudja, hogy hogyan legyen férfias, van önbizalma.

2021. jan. 12. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!