Alkoholista "apát" hogyan lehet jóbb belátásra birni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 15:05
11/29 A kérdező kommentje:
Milyen nő bukna egy alkoholistára ki havi 54000 ft böl él,
2021. jan. 4. 16:15
12/29 anonim válasza:
csak annak lehet segíteni aki akarja
13/29 anonim válasza:
A te apád a nyugdíjas?
Szegénykém:-(
14/29 anonim válasza:
Józan időszaka szokott lenni? Ha igen, milyen gyakran?
15/29 anonim válasza:
Az alkoholizmusnak is vannak fokozatai, azon, aki minden nap iszik elég nehéz segíteni. Nálunk az addiktológia segített, nagy nehezen rábeszéléssel befeküdt, 2 hétig bent volt. Ehhez 2x megpróbált, most jelenleg tiszta, de úgy fogalmaz ő is, hogy nem lehet kigyógyulni belőle. Ha nehezen megy valami neki és nincs mellette támogatás, akkor vissza eshet. Saját tapasztalat, hogy 3 évig tiszta volt, utána egy probléma és vissza esett, de a család támogatása és kérlelése árán vissza ment és újra tiszta. Ehhez tényleg nagy akarat erő és segíteni vágyás kell.
17/29 anonim válasza:
Józan időszaka szokott lenni? Ha igen, minek?
18/29 anonim válasza:
Sehogy. Amint tudsz elköltözöl.
19/29 anonim válasza:
Sehogy sem lehet segíteni rajtuk. Ahhoz kell az hogy ő is akarja. Tízen x évvel ezelőtt de lehet húsz is kezdett apám inni. Anyám és én minden nap papoltunk neki józanul és részegen is. Semmi. 7-8.as lehettem mikor 1 hétre abbahagyta miattam. Volt minden(halucinált). Aztán állig vártam hogy elköltözzek. Középsúlyú után el is mentem azóta látni sem bírtam annyira rottyon volt én meg apás voltam.
6 hónapja temettük el. Alkoholos májzsugor, máj és vese leállás. Kereken 50 volt.
Az ilyenek nem lehet beszélni. Ez van.
20/29 anonim válasza:
Menekülni kell tőle, majd elissza magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!