Apám a zsömlék megszállottja, mit lehetne vele kezdeni hogy ez elmúljon?
Tehát mi kenyeret nem nagyon eszünk csak zsömlét vagy kiflit. Annak a megszállottja hogy "fél zsömlét nem teszünk vissza a zacskóba" hanem azt már szerinte ki kell dobni. ( Nem a szemétbe hanem van egy láda amiben a száraz, száradni való kenyérféléket tesszük ) Ha valakinek nem kell egy egész, akkor félbevágja és felét visszateszi a zacskóba. Igenám, de ha ő ezt meglátja jön ördítozva hogy "Megmondtam hogy fél zsömlét nem rakunk vissza" és egyből dobja ki a szárítósba. És akárhogy magyarázzuk nem fogja fel hogy mi a baj a gondolatmenetével. Hogy ennyi erővel 100 megvett zsömléből 50-et egyből ki is dobhatnánk.
Tehát nem arról van szó hogy megrágott zsömlét teszünk vissza. Hanem késsel félbevágottat.
De miért fáj neked kivenni a tepertőhöz kivenni a harmadik zsemlét, enni belőle annyit, amennyi jólesik, és a száradó kosárba dobni a maradékot?
Kárba nem megy, árban minimális tétel. Tényleg nem értem.
Vagy egyszerűen oszd be úgy az ètkezést, hogy elfogyjon egy teljes zsemle. Nem vagy ovis, hogy ne lásd előre, mennyit eszel. Az is működőképes, hogy családi étkezésen jelzed, hogy kéri-e valaki a másik felét... nálunk pl tök alap, hogyha jajj már csak pici kell, akkor nem veszek elő egy új zsemlét, hanem körbekérdezem a mellettem ülőt, hogy van maradékod, hogy ne menjen kukába?
Ha mégis marad zsömlém étkezés végén, azzal kitörölgetem a zsírt/szószt/akármit, és máris elfogyott.
Légyszíves a 14-es válaszát olvasd el 100-szor.
Ha értelmes vagy, akkor cselekedj úgy, amint írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!