Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám a zsömlék megszállottja,...

Apám a zsömlék megszállottja, mit lehetne vele kezdeni hogy ez elmúljon?

Figyelt kérdés

Tehát mi kenyeret nem nagyon eszünk csak zsömlét vagy kiflit. Annak a megszállottja hogy "fél zsömlét nem teszünk vissza a zacskóba" hanem azt már szerinte ki kell dobni. ( Nem a szemétbe hanem van egy láda amiben a száraz, száradni való kenyérféléket tesszük ) Ha valakinek nem kell egy egész, akkor félbevágja és felét visszateszi a zacskóba. Igenám, de ha ő ezt meglátja jön ördítozva hogy "Megmondtam hogy fél zsömlét nem rakunk vissza" és egyből dobja ki a szárítósba. És akárhogy magyarázzuk nem fogja fel hogy mi a baj a gondolatmenetével. Hogy ennyi erővel 100 megvett zsömléből 50-et egyből ki is dobhatnánk.

Tehát nem arról van szó hogy megrágott zsömlét teszünk vissza. Hanem késsel félbevágottat.

2021. jan. 4. 11:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#6 Az olyanokat természetes hogy nem teszem vissza. Itt arról van szó mikor nem kell egy egész, vagy kiveszek egy kaja mellé kettőt-hármat de az utolsó már nem kell mind. Olyankor mielőtt beleennék kettévágom és ha tényleg nem kell mind akkor amibe nem ettem bele azt visszateszem. Pl pár napja is tepertőt ettem reggelire, megettem két zsömlét, még úgy éreztem éhes vagyok, de már nem kell sok, így vágtam még egy kicsit az egyik zsömléből és a másik felét visszatettem. Persze ekkor is ment a cirkusz.
2021. jan. 4. 11:55
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem te is megszállott vagy :)
2021. jan. 4. 11:55
 13/28 A kérdező kommentje:
#8 Senki sem kötelezi vagy kéri hogy a darabot egye meg, amit a másikunk tett vissza. Következő kajáláskor úgyis elfogy. Ha meg megszikkad egy kicsit akkor én azt szoktam csinálni hogy bedugom 2-3 fordulatra a mikróba, és nagyon jó puha lesz. Bár az egész zsömlét is megmikrózom ha megszikkad.
2021. jan. 4. 12:00
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

De miért fáj neked kivenni a tepertőhöz kivenni a harmadik zsemlét, enni belőle annyit, amennyi jólesik, és a száradó kosárba dobni a maradékot?

Kárba nem megy, árban minimális tétel. Tényleg nem értem.

Vagy egyszerűen oszd be úgy az ètkezést, hogy elfogyjon egy teljes zsemle. Nem vagy ovis, hogy ne lásd előre, mennyit eszel. Az is működőképes, hogy családi étkezésen jelzed, hogy kéri-e valaki a másik felét... nálunk pl tök alap, hogyha jajj már csak pici kell, akkor nem veszek elő egy új zsemlét, hanem körbekérdezem a mellettem ülőt, hogy van maradékod, hogy ne menjen kukába?

Ha mégis marad zsömlém étkezés végén, azzal kitörölgetem a zsírt/szószt/akármit, és máris elfogyott.

2021. jan. 4. 12:01
 15/28 A kérdező kommentje:
#12 Ezt mire érted?
2021. jan. 4. 12:01
 16/28 anonim ***** válasza:
79%

Légyszíves a 14-es válaszát olvasd el 100-szor.

Ha értelmes vagy, akkor cselekedj úgy, amint írja.

2021. jan. 4. 12:15
 17/28 A kérdező kommentje:
#16 Nem csak én szoktam visszatenni a fél zsömléket ha nem kell mind, hanem mindenki a családban, és egyedül ő rigolyás erre.
2021. jan. 4. 12:18
 18/28 anonim ***** válasza:
88%
De ha mindenki visszatesz egy felet, akkor miért nem felezitek el azzal, aki szintén visszateszi?
2021. jan. 4. 12:19
 19/28 A kérdező kommentje:
És a legrosszabb az benne hogy arra sem hajlandó hogy akkor neki külön zacskóban legyenek a zsömlék, mert már ezt is mondtuk neki.
2021. jan. 4. 12:20
 20/28 anonim ***** válasza:
80%
De miért baj, hogy megy az állatoknak??????? Nem kidobjátok.
2021. jan. 4. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!