Fiatalok! Van, akik nagyon másképp gondolkodnak politikáról, világról, társadalmi kérdésekről, mint a szülei?
Mindenhol van ilyen...
Bena kerdes...
Persze.
Ameddig a szüleim durván konteósok, addig én ezekben egyáltalán nem hiszek.
(Nem laposföldhívők vagy ilyesmi, hanem pl most az a téma, hogy az oltásban mi minden titkos dolog lehet...)
Igen.
A szüleimet érdekli a politika, a nagyvilágban történt események, sokat szoktak erről beszélgetni. Engem meg teljesen hidegen hagy. Nem tudom milyen a helyzet Új-Zélandon, vagy épp mi folyik Kínában (na jó, erről minimálisan tudok, tudom hogy folyamatosan irtják a kínaiak az ujgurokat), nem tudom hogy zajlik egy választás, nem tudom kikre lehet szavazni, nem tudom milyen párt van most az élen. Mert nem érdekel. Ha rászánok mondjuk 100 órát arra, hogy ezekkel képbe kerüljek, akkor az a 100 óra kidobott idő lesz, nem fogok vele előrébb kerülni az életben. Inkább hasznos információk megszerzésére fordítom azt az időt, vagy szórakozásra. A politika, a nagyvilág eseményei egyik sem ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!