Reggel mindig apukam olyan hangosan beszel kint h felkelek ra pedig sztem nemveszi eszre ezt. Mar szoltam regebben de idegesito. Pedig meg lehet aludtam volna. Mit szoltok? 20/l lassan koltozok bar par honap mulva ha minden jolmegy....
Két megjegyzésem lenne.
Az egyik: füldugó. Meglepően jókat lehet kapni, szinte fillérekért (patikában vagy drogériában.)
Ha ennek ellenére nem tudsz aludni, az fölveti azt a kérdést, hogy talán túlaludtad magad. Te mikor kelnél amúgy? Hányra jársz dolgozni? Hány órás a műszakod? Fizikai munka, vagy egyéb? Mennyire fáraszt le?
Mit takar a reggel?
Vannak olyan ismerőseim akik "hajnali 9kor" se tudnak felkelni. Fel vannak háborodva ha más már aktív ilyenkor.
Van aki meg már hajnali 3kor felvan minden nap.
Ha elköltözöl hamrosan,kár ilyenen idegeskedni már.
Megértelek egyébként, nekem is ugyanez volt a gondom csak nekem még szarabb volt amiatt, hogy a párom szülei csinálták ezt, szóval egyáltalán semmi jogom nem volt szólni nekik emiatt. Mikor rendszeresen reggel 7 körül nekiálltak az ordítás mellé porszívózni és/vagy zenét hallgatni, akkor szólt a párom nekik, hogy nyugodtan hagyják a fenébe a reggeli porszívózást, majd én megcsinálom, amint kialudtam magam és felkelek.
Na ebből persze lett is a probléma... aminek megoldása az lett hogy albérletbe költöztünk inkább. Persze nemcsak ez az egyetlen ok volt, amiért így döntöttünk.
Szóval erre tényleg az a megoldás, ha nincs annyi esze és tapintata a másik félnek, hogy figyelembe vegye a másikat, hogy elköltözik az ember.
Hiszen mindig ott lesz a Jolly Joker érve neki, hogy "én házam, azt csinálok, amit akarok".
De az akkor is az ő szegénységi bizonyítványa, érzelmi intelligenciájának a hiánya, hogy nem képes annyit megtenni a másikért, hogy halkabban tevékenykedik, mikor más aludna.
Szard le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!