Amikor már egyedül jártál iskolába (általános- és középiskolába), reggelente anyukád készített neked reggelit és beszélgettetek vagy egyedül készültél reggel, amíg ő aludt?
42!
Hagy aludjon. Regen normális volt a "delelés". Nyilván nem 11kor kel anyád, ha ebéd után alszik. Én pl hajnál 3kor kelek héti z napon, képzeld én is alszom ebéd után, ha tehetem.
Elsőtől egyedül jártam.
Akkor mamám csinált nekem reggelit.
2.-tól meg apám. (Ő nem csak nekem, hanem magának is)
Elsős korom óta egyedül jártam suliba. Anya felkelt hajnalba, akkor csinált nevelőapámnak szendvicseket a munkába, meg kb. 3.as koromig nekem is, majd visszafeküdt aludni. 3.tól nevelőapám munkát váltott, nem vitt kaját, onnantól én sem kaptam sosem...
27vagyok.
Alsós koromig csinált szendvicset, segített bepakolni a táskába, ébresztett reggel, stb. Aztán már rámhagyta ezeket. Pedig örültem volna, ha még legalább középsuliig "gyerek" lehetek ebből a szempontból.
Nem lustaság miatt vagy ilyesmi... csak hogy érezzem a törődését még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!