Mit tegyek, hogy ne vegyék el a telefonom éjszakára?
Tedd azt, hogy éjjel alszol és nem fb-ozol, twitterezel.
Szüleidnek igazuk van. Míg nem vagy elég érett, hogy belásd,
mi az észszerű, mi nem, addig ők döntenek helyetted.
Egyébként én értem a kérdező gondját, hogy miért zavarja. Pl engem is zavarna, ha anyum elvenné estére a telefont, mert tudom, hogy ő vagy elnyomna rajta valamit, vagy kutatna. És ha kutatni akarna, akkor követelné, hogy vegyem le a kódot (vagy mondjam meg neki), mert az hogy van, hogy titkolok valamit, és aztán valamelyik este úgyis át tudná nézni az üzeneteim.
Egyébként én azt gondolom, hogy, bizonyos kor után a gyereknek hagyni kell, hogy önálló legyen az ilyen dolgokban, mint az elalvás mert csak így fog tanulni a saját kárán. Mert most elveszik a telefont elvonási tünetek lesznek, mint látható. De ha nála hagyják egy idő után meg fogja szokni, hogy neki mikor jó letenni. Nálam az jött be, hogy rám lett hagyva(ekkor voltam olyan 13-14). Pár nap után az lett, hogy nem lógtam egész nap rajta, mert tudtam, hogy akkor csukom fel, amikor akarom. Így nem nyomkodtam egész nap, este nem használtam.sokaih, mint akkor, amikor tudtam, hogy bármikor elvehetik estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!