Mit csináljak a családommal?
Sajnos évek óta lelki terrorban tartanak és fizikálisan is. Ma is karácsonykor az apám nekem támadt csak úgy és ehhez az anyám még aszisztál is shogy a nővérem sajnos. Tehát 3an vannak ellenem. Munkanélküli vagyok mert megszunt a munkám és még ez is rátesz. Mar 28 eves vagyok es nincs sporolt penzem hogy kulon koltozzek de igy nagyon nehez elni. Eddig mindig bekenhagytak legalább karácsony napján és az a baj nincs kihez fordulni mert nem vagyok már tizenéves de mivel nincs munkám meg sporolt pénzem nehez igy elni és nem tudok ebbol kiszabadulni. Gondolkodok az öngyilkosságon mert ráment az egészségemre ez az egész. Hogy miért csináljak nem tudom de kiskorom óta ezt csinálják sajnos.
28/f
Mivel bántanak?
Keress munkát és próbálj meg elköltözni tőlük. Értesz valamihez? Van munka tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!