Mit csinálnátok ha a 12 éves lanyotoknak 17 éves barátja lenne?
Figyelt kérdés
Az ő szülei elfogadják hogy 17 éves vagyok, nem akarok sz'xelni és ő se. De az én szüleim nem fogadják el. Miért?2020. dec. 19. 17:17
21/49 anonim válasza:
Utána majd másik kislányra éhezel rá, mindenképpen börtönbe fogsz kerülni, csak idő kérdése.
22/49 anonim válasza:
Igen szakítsál vele! És ne jöjj össze 16 év alatti lányokkal!
23/49 anonim válasza:
Nem tudom, hogy unatkozo troll-e a kerdezo, vagy tenyleg valos, de barhogyis van, undorito vagy. Egy kislanyrol beszelunk, lehet, hogy max testileg picit erettebb a kortarsainal, de biztos vagyok benne, hogy nem nez ki pl 17 evesnek. Szellemileg viszont nem erettebb, hiaba magyaraznad ezt. Azert, mert sikertelen vagy a csajozasban a korodbelieknel, nem kell gyerekeket molesztalni.
24/49 anonim válasza:
Hogy mit csinálnék? A rendőrségen feljelentenélek mint pedofilt.
26/49 anonim válasza:
Pedofil a francot, csak egy unatkozó hülyegyerek.
27/49 anonim válasza:
Basszus, majd 30 évesen is a 12 évesekre fogsz gerjedni, mert a 20-on évesek "rîbancosak" meg egyszerre 5 kollégával beszélgetnek??? Pfffg!
Persze, hogy szakítsatok!!!!
28/49 anonim válasza:
Nagyon-nagyon remélem hogy csak trollkodsz
29/49 A kérdező kommentje:
Jó még írtam neki
2020. dec. 19. 17:49
30/49 anonim válasza:
Kiakadnék hogy egy kis híján nagykorú disznó behülyítette a kislányomat. megtalálnám a módját hogy a gyerek közelébe ne mehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!