Hogy győzzem meg anyut?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék tvt a szobámba, de anya nagyon ellenzi, mert a másikat apa elég sokat nézi.

De én mindig elmagyarázom neki, hogy annyit nézném mint egyébként is a laptopomon. (most azon nézek sorozatokat, de értelemszerűen csak az egyiket nézném egyszerre) Rengeteg sorozat van ami csak a tvbe megy és én oda vagyok érte. Attól fél hogy azt fogom nézni egész nap. Pedig max esténként nézném, amikor amúgy is mindenki kockul. Szerintetek?

17/L

2020. dec. 18. 06:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem engedi a linket beírni, de az online-filmek oldalon a keresőbe beírod és kihozza, a "filmek" szó után pont van és me. Remélem érted, csak nem engedi az oldal a linket.
2020. dec. 18. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Sorozatbaráton gyakorlatilag mondem fenn van, amit a tv-ben leadnak.
2020. dec. 18. 10:23
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
*MINDEN, elnézést, 13-as voltam.
2020. dec. 18. 10:24
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
De sorozatbarátra nem lehet regisztrálni...
2020. dec. 18. 10:27
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, kaptam meghívót!:)
2020. dec. 18. 10:32
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

Egy mai fiatalnál szerintem már az is nagy dolog, ha tévét néz, nem a telefonját nyomogatja.

Próbáld meg elmondani anyukádnak újra, hogy laptopon sokkal rosszabb filmet nézni, mint egy normális méretű tévén. Hát az ő gyerekkorában a Junoszty tévének nagyobb képernyője volt, mint egy laptopnak, ne csinálja már. Okostévé kéne, amin mennek az online dolgok, Netflix, HBO Go, ilyesmi. Teljesen megváltoztak már a tartalomfogyasztási szokások még a 10 évvel ezelőtti dolgokhoz képest is, és ennek kiélvezéséhez egy normális tévére van szükség. Ha gondolod, beszélek anyukáddal, de amúgy kicsit túlzásba viszi ezt az aggódást.

2020. dec. 18. 11:41
 17/26 A kérdező kommentje:
Van okostévénk. És igen, szerintem is kicsit túlgondolja, aggódik hogy rosszat tesz a sok képernyő, és nem szeretné hogy széthulljon a család. Amit teljesen megértek, viszont én legtöbbször akkor ülök le egy film elé ha már mindenki alszik, vagy nincsenek is itthon.
2020. dec. 18. 11:56
 18/26 anonim válasza:
14%
Nem érzed picit furának hogy 17 éves letedre anyukád mondja meg hogy lehet e tv-d? Ez csak egy kérdés. Nyílván nem tudom milyen nevelést kapsz, de ha még ennyi idősen is hallgatsz anyukádra akkor biztos jófélét kapsz/kaptál.
2020. dec. 18. 12:03
 19/26 A kérdező kommentje:
Igazából eddig nem voltam nagy sorozatos, nem is néztem tvt, de most találtam meg ezeket és nagyon megtetszettek.
2020. dec. 18. 12:30
 20/26 anonim válasza:
2%
Előző vagyok. Tudod mit, nem is baj ha nincs az a tv. Befekszel az ágyba, begakarozol + egy finom tea, és máris elvezheted az agy melegebol a kedvenc sorozataid, bár egy nagy tv-n biztos élvezetesebb lenne, de jobb mint a semmi.
2020. dec. 18. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!