Érzek valamit anyukám barátja iránt(?)
Nos. A szüleim 10 éve elváltak, most édesanyámmal élek. (Apukámmal is nagyon jó a kapcsolatom). Anyukámnak kb egy éve van barátja, és fél éve hozzánk is költözött. Nagyon jó ember, rengetegszer beszélget velem is, ha elakadok a tanulásban segit, volt hogy segitett a főzésben stb. Sokszor azon kapom magam, hogy rá gondolok, és olyan furcsa érzés kap el mintha beleszerettem volna vagy nem is tudom... Egyébként ő sose közeledett "úgy" felém, tudom hogy szereti anyukámat és énse bántanám meg soha. Ezt az érzést nyomjam el magamban? Vagy beszéljek valakinek róla? Anyuval jó kapcsolatom van, de ezzel nem fordulnék felé...
Én 17 vagyok, anyu 40, a barátja 38
Én ezt egészen biztosan nem mondanám el senkinek, anyukád megsértődne a párja pedig nagyon kellemetlenül érezné magát.
Ha szeretnél beszélni valakivel ajánlom a sulipszichológust, én is fordultam hozzá 6-7 éve (amikor hasonló korú voltam)
Nekem sokat segített.
Szerettem volna kipróbálni egy könnyűdrogot a haverjaimmal és ezt nem beszélhettem meg senkivel otthon nyilván. A sulipszichológussal sokat beszélgettünk, végül úgy döntöttem nem próbálom ki.
Szerintem ne mondd el otthon.
Utána nagyon kellemetlen lenne a szitu, hogy egy házban laktok úgy, hogy tudják hogy érzel.
De szerintem el fog múlni, ez csak rajongás, nem szexuális vágy.
Én is voltam úgy egy melóhelyen, hogy egy pasi nagyon bejött, mert új volt, és furán néztem a csajokra, hogy csak úgy semlegesen tekintenek rá, mikor egy félisten volt a pasi.
Nem kellett fél év, és számomra is semleges volt.
Ez el fog múlni nálad is, csak idő kell hozzá.
Apukád amúgy foglalkozott így veled? Mármint segített meg odafigyelt rád?
Lehet, hogy ez hiányzott neked, és tőle megkapod, de nem szexuálisan vonzódsz hozzá, hanem inkább apakomplexusod van.
A fickó egy rendes hapsi, minden nő ilyenre vágyik, szerintem természetes, hogy vonzódsz hozzá. Ugyanakkor ő valószínűleg inkább a kislányaként tekint rád, valószínűleg nagyon meglepődne, ha ez kiderülne. Semmiképp nem kezdeményeznék vele semmit, az biztos.
Esetleg apukáddal nem tudsz beszélni erről? Ha elég jó a viszony, simán felhoznám egy skype beszélgetés során.
A sulipszichológus is jó ötletnek tűnik.
Ha esetleg találnál egy magadhoz illő fiút, talán az is megoldaná a dolgot, persze ez meg nem úgy megy mint egy pizzarendelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!