Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Döntésképtelen vagyok? Mit...

Döntésképtelen vagyok? Mit válasszak ( szakma, motiváció)

Figyelt kérdés

Sziasztok ,nem tudtam más kategóriába tenni. Hosszú lesz szóval ez itt egy összefoglaló és kifejtése utána. 1 évem van és fél ( L )

• mi a különbség az építész és építész mérnök között?

• Nyelvtanulás tippek, motiváció

• Hogy legyek fitt?

• Ha érdekel a filmrendezés és reklám szervezés milyen ágon induljak el?

• Ha érdekel a földrajz , térképek, régi dolgok felfedezése,hogy induljak el ?

Az első hàrom kérdésem összefüggő ,szóval kifejtes..

Egy ideje vonz az építészet , de nem a lakberendezés része, lányként furcsa lehet de engem nem érdekelnek az ilyen dolgok ,sem a szépségipar. Hát tervrajzokat szeretnék készíteni , akkor az most mi? Építész? Pontosabban ő mit csinál? Csak a tervrajzot? Aztán itt jön a második , ugyebár bármilyen munka amit választok,főként ha ez , mivel nem Magyarországon lakom, meg kell tanulnom az itteni nyelvet , de ahhoz motiváció kell úgyhogy légyszives aki tud valami szépet mondani az építész vagy mérnök szakmáról az irjon, mivel az fog motiválni, én az a személy vagyok sajnos aki ha nincs célom akkor nem tanulok és még csak edzeni se edzek, nyomozó akartam évekig lenni ,amihez ugyebár edzettnek kell lenni , és ez motivált mind a nyelvtanulás mind az edzéshez, de most hogy mindehol negativumot hallottam róla , màr nem akarok az lenni igy mar semmi nem motivál közel egy hónapja,vagyis ennyi ideje lustulok.. Szóval azon kívül ,hogy amik most érdekelnek szakmák, a nyomozó már nem izgat, mi legyen a motivációm az edzéshez? Mert igy semmi sem motivál , úgy érzem a semmiért edzek, mielőtt a fogyást irnád , "modell" alkat vagyok, hiznom kellene,sajnos mindenki megjegyzi hogy milyen sovány vagyok .(a modellkedés pedig nem érdekel)

• Ha érdekel a filmrendezés és reklám szervezés milyen ágon induljak el?

Marketingesen gondolkoztam, de aztán kilőttem, tudom hogy köze van a reklám szervezéséhez, de csak van külön reklám szervező nem ? Filmrendezés terén nem tudom,hogy csak Yt-re magamnak, rövid kis filmeket vagy "igaziakat " megérné-e

• Ha érdekel a földrajz , térképek, régi dolgok felfedezése,hogy induljak el ?

Fősulin, közép után , Turizmus földtudományi szakon gondolkodtam , de nem tudok még olyan sokat a dolgokról :/ csak annyit hogy érdekel a földrajz es a regi dolgok

Matekból annyira nem vagyok profi de ha méghozzátok a kedvem, motivációm év végéig fogom itt irogatni hogy haladok ! :D mert ha nekem van , akkor annyira beleadok mindent ami kell a célomhoz hogy az csak na! Kérlek aki tud segitsen!!

2020. dec. 15. 21:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
67%

Aha. Nem beszélex a nyelvet de egy év múlva már egyetemre akarsz járni ott...

Az év vicce! 😂😂😂😂😂

2020. dec. 15. 22:44
 12/41 A kérdező kommentje:
Ahj te már tuti megint az első vagy ! Kimondta hogy egy év múlva már Egyetem ? Xdd senki , egy szóval nem emlitettem szoval ne gyere ide trollkodni légyszives!!!
2020. dec. 15. 22:47
 13/41 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan. Ne hagyd már hogy itt a gyakoriról mi döntsük el hogy mit kezdj a SAJÁT életeddel! Azt csináld amit szeretsz, és amit képes vagyok dolgozni akár 50+ évig is. Ne vadidegenekre hallgass már könyörgöm. Simán rámondod az áment valaki válaszára, csak hogy legyen valami? Ennyit tudj dönteni magad felöl. 2-es voltam.
2020. dec. 15. 22:48
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Úgy nagyvonalakban ne tervezz egyelőre semmit. Az első az legyen, hogy megtanulod annak az országnak a nyelvét, ahol élsz. Azért ez eléggé alap kell, hogy legyen. Hogyan kommunikálsz másokkal? Nem jársz iskolába? Nincsenek barátaid, ismerőseid ott? Ha vannak, akkor velük hogy tudsz beszélni?

Mondjuk kérdés, hogy mióta élsz ott? Egyedül mentél? Ott születtél? Egyáltalán hány éves vagy?

Az építészes kérdésedre kaptál választ. Attól, hogy nem Mo.-n élsz, a BME honlapját akkor is meg tudod nézni. Ha a gyakorit sikerül megnyitni, akkor talán az sem annyira bonyolult.

2020. dec. 15. 22:49
 15/41 A kérdező kommentje:
Leírnám hogy hol lakok, mert úgy ti is jobban átlátnátok de az első válaszoló miatt egyszerűen nem merem , kinezem belőle hogy az országot is elkezdenê szidni!
2020. dec. 15. 22:50
 16/41 anonim ***** válasza:
89%
Senkit nem erdekel hogy hol laksz. Felsofokra felmenni kb nullarol nyelvsuliban is also hangon 8 honap. Majd utana gondolkodsz rajta hogy mit csinalsz. En is kulfoldon tanulok nyelvet, de meg eszembe se jutott mit fogok utana csinalni, mert az meg legalabb felev, es kitudja a korona is meddig tart.
2020. dec. 15. 22:55
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Az tök mindegy, hogy hol laksz. Azt nem értem, hogy miért nem beszéled annak az országnak a nyelvét, ahol élsz. Az lenne az alap, az elsődleges, hogy azt megtanulod. ANélkül lófüttyöt sem tudsz ott kezdeni magaddal, addig teljesen értelmetlen azon agyalni, hogy mi leszel, ha nagy leszel. A #14-ben feltett kérdésekre elég ha válaszolsz.
2020. dec. 15. 22:56
 18/41 A kérdező kommentje:
Miért vagytok ennyire flegmák ? :( Jó , senki válaszát nem fogom elolvasni már, és ha lehetséges törlöm a kérdést.
2020. dec. 15. 22:57
 19/41 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem volt flegma. Kérdéseket tettünk fel, amire nem vagy hajlandó válaszolni. A korodról nyilván azért nem nyilatkozol, mert még itt sem lehetnél a szabályzat szerint. Nyugodtan töröltesd is a kérdést, én még jelentem is, hogy tutira mehess.
2020. dec. 15. 23:01
 20/41 anonim ***** válasza:
58%
szerintem tanulj programozni, informatikát...azzal jól kereshetsz :)
2020. dec. 15. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!