Tényleg olyan gyakori ez a vielkedés a fiatal lányoknál?
Akkor éljen koszban. Te csináld meg a magad részét, ő meg, ha annyira akar, majd mos, főz, takarít magára. Ha meg nem zavarja a rendetlenég, lelke rajta, de ennie kell valamikor. Viszont, tegyük hozzá, hogy úgyis bánjatok vele. Nem csinál semmit, ezért, kap zsebpénzt, ne kapjon. 19 vagyok, apám 12 órában dolgozik, heti 2 szabadnappal. Ő főz, de én is tudnék, csak utálok, viszont én mosok, teregetek, mosogatok el, seprek fel, porszívózok, mindezt 2 kutya mellett, tehát nem egyszer és nem kétszer seprek fel egy nap. Időnként, egyik nap úgy döntök, nem mosogatok, majd holnap. Apám szerint ez nincs rendben, szerintem igen, mert nem hal bele senki, hogy egy napot áll. Szerintem megfelelően csinálom meg ezeket.
19 évesen már azért többet kellene nyújtania egy 14 évesnél.
én is pont ilyen voltam, aztán kinőttem,és most már rendesen élek
akkoriban semmi nem érdekelt, csak a játékok és a küömböző közöségi felületek (PLfacebook, insta stb.)
Párom konkrétan kirángatja az ágyból a lányát (szintén 19) a harmadik "majd-majd" után, és nem egy tockost ad neki. Majd kilátásba helyezi, hogy ha nem tetszik, lehet takarodni a másfél szobás albérletbe apukához és a barátnőjéhez.
Kislány ekkor nagy nehezen észhez tér, és megcsinál mindent.
Úgy két havonta kell őt "újraindítani", de utána mint kisangyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!