Mit tehetnék ha anyám nem engedi hogy vele legyek? 16/L
Összejöttem egy velem egy idős fiúval, majd két hónapra rá szakítottunk. Nagyon szerettük egymást, még most is de elég rosszul bánt velem, ezeket pedig elmondtam anyukámnak. Egy héttel a szakítás után felkeresett, hogy mindent megbánt és nagyon sajnálja, ha új esélyt adok neki mindent máshogy csinálna. Én nem bízom benne többé, és nem hiszek neki, de tudom hogy szeret engem. Ezért úgy gondoltam hogy adok neki úgy esélyt, hogy be kell bizonyítsa mindent megbánt és tényleg máshogy fog bánni velem ezek után. Tehát találkoznánk, beszélgetnénk, de semmi csók stb, csak hogy meglássam tényleg komolyan veszi e, de ha egy olyan tette vagy mondata van amit nem tűrök, akkor egyből lépek és otthagyom. Édesanyám viszont hallani sem szeretne erről, érthető persze mivel megbántott engem és rosszul bánt velem. Anyám sose beszélt vele egy szót se, tehát csak a hallottakból tájékozódik.
Tanácsok hogy mit tehetnék? Nem kérek abból hogy hagyjam a srácot stb, hanem a kérdésemre válaszoljatok légyszives.
Már 4 éve ismerjük egymást...
Hú 12 évesen már olyan komoly érzelmeket táplált irántad, hogy csak na. 13 évesen pedig már kész komoly férfi volt.
Mentegesd csak, hogy 4 éve ismeritek egymást, meg ő szeret.
Nem szeret, ez 109876433 %.
És nem is fog szeretni.
Abban a korban vagy, amikor azt hiszed, mindent jobban tudsz, mint a felnőttek. De nézd meg, hogy hány választ kaptál, és hányan írták, hogy a srác felejtős. Senki nem akar neked rosszat a válaszadók közül. Csak tapasztaltunk már ezt-azt. Tanuld ezt a leckét inkább a mi kárunkon, ne a sajátodon.
Én is újrakezdtem egy hasonló kapcsolatot ennyi idősen. Azóta is bánom. :D Legyen eszed. Lapát!!! Majd jön másik pasi.
24N
Dettó szintén 24 éves nő.
Akkor kaptam észbe amikor a veraláfutásokat próbáltam eltüntetni a szemem környékéről hogy eltudjak menni az ovodába a kislányomért. Akkora monoklim volt hogy sírva néztem tükörbe.
Nehéz dolgok ezek. Teis tudod hogy mit kell tenned csak szerelmes vagy pedig ez felejtős. Néha nehéz szembe nézni az igazsággal.
Nekem ott volt a tükörben az arcomon a válasz. Ne várd meg míg te is így jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!